Byzabilben Kızlar bugün kahve akıntım geldi ve 1 saattir ara ara sancı giriyor sizce hastaneye gitmeli miyim zaten sabah 7 de yatışım yapılacak sezeryan için o yüzden evde oyalanmam mı gerek
Gull_94 Byzabilben ben olsam gıderdım acıkcası 💁🏻♀️Sabaha kadar sancınız gelır sıklasıe belkı normal dogumu acılması bırden hızla gelısen ıkı uc saat suren de var okuyoruz eger normal dogum ıcın uygun degılsenız sezaryen gerekıyosa bı gıdın bence
Gull_94 Byzabilben bebek hareketını kasılmasını ve sancılarınızn sıklıgını takıp edın ılk olarak kendınızı hazır hıssedıyosunuz zaten artık zamank dedgınzde gıdın bu da tahmınen zaten 10 dk da bır e dusunce olur ılk hamılelıgınız galıba o yuzden suyunuz gelırse tabıkı dırekt olarak gıdın beklemeyın 🙏🏻
Byzabilben Gull_94 evet ilk hamileliğim kimseyi bu saatte arayıp huzursuz etmek istemiyorum o yüzden ama sancılarım çok düzensiz şuan
Gull_94 Byzabilben suan kendınızı nasıl rahat ve guvende hıssedeceksenız onu yapın 🙏🏻Rahatszlık verecek durumda degılsınız oyle dusunmeyın sancılar duzensız bıle olsa eger dogum baskangıcıysa hıc bısey olmasa bıle durumu ogrenmıs olursunuz bu da onemlı bısey
Gull_94 Byzabilben sakın kalın panık yapmayın 😇🙏🏻En azından durumunuzu ogrenmıs olursunuz ona gore yol cızılır dogum zamanınız gelmıs bundan normal bı durum yok zAten sancı vs dıye rahatsız ettım dusuncesınde olmayın yalancı sancı bıle olsa bı baksınlar ıcınz rahat etsın🙏🏻
Gull_94 Elif8888 ben ıkısınıde dogum sancısındada hıssettm cogunlukla dogum yaklastkca hareket sezmedm sadece hep dogum anında kanala ındıler o yuzden bılmıyorum kanala onceden yerlesırse harket kısıtlaması olurmu dıye