Ysmnysfkn 35 haftalığım bu hafta kontrolüm ama benim merak ettiğim kişisel temizliğinizi en son kaçıncı haftada yaptınız denk getiremezsem doğuma diye korkuyorum
Babymoomy Ysmnysfkn 36.haftanda tüm temizliğimi yap canım o haftadan sonra bekleniyor kimisi mesala ablam daha erken diye yapmadı komple temizliği 37.haftanın başında doğum yaptı çok utandı ama insanlık hali
Zeyyyn Ysmnysfkn 35deyim 36 da kontrolum var gitmişken doktora halledicem 1 ay gidiyor zaten o süreçte de gelir zaten umuyorum 😊😊
Dilekcnkn Ysmnysfkn Bende 35 haftalığım valla jiletle almama rağmen öyle az çıkıyor ki anlatamam yani 3 hafta olcak çıkmamış hala 😂 ama zor yapıyorum yaaa
Ysmnysfkn Babymoomy bende tam öyle olmasından korkuyorum ya denk gelmezse diye bu hafta yapasım var ama erken mi diye de tereddüt ediyorum
Babymoomy Ysmnysfkn canım temizliğini ağda ile yapıyorsan ağda rahat 2-3hafta çıkarmıyor bence 36.haftanda al ne olur olmaz hemen bi nst sancı çıkınca alttan muayne ediyorlar hazırlıklı ol
Happysmile33 Beni dinlersen 35 haftada yap bi defa bi defada 38 haftanın ortalarında yap en garanti bn öyle yaptım
Ysmnysfkn Happysmile33 kuaför e gitmiyorum kendim yapıyorum o yüzden zor yapıyorum zaten istiyorum ki doğuma denk gelsin tekrar tekrar yapamam
Happysmile33 Ysmnysfkn canım hamile biri için o şekilde çok zor bebeğede zarar verebilirsin son haftalar risk alma kuaföre git 5 dk halletsinler
Gul-42 Ysmnysfkn 34 de yaptım suan 35+4 üm 36 da kontorlum var daha cıkmadı 38 yakın bıda gıderım kuafore kaş ve bıkını ıcın😀