ZeynepKurt35 Anneler ben bebek arabası almak istiyorum ama travel önerdiğiniz aldığınız memnun kaldığınız varsa resim atabilirmisiniz 🥰
Mom7272 ZeynepKurt35 buna bak canım mamas papas markasını duydun mu bilmiyorum onun alt markası ve kaliteli fiyat aşmazsa eğer alın derim biz 4000 tl ye aldık fiyat inmiş https://ty.gl/uk45h9ryl9
Sdakc ZeynepKurt35 bugün sipariş verdik canim sunny baby vista modeli hafif sürmesi falan kolay benim hoşuma gitti
Zynpo ZeynepKurt35 elele allroad modelini almıştık oğlum 2 yaşını geçti hala kullanıyoruz artık doğacak bebeğimde onu kullanır gayet memnunuz öbür travel sistem arabalar gibi ağır değil sürüşü çok rhat 2 sene once baya bi araşrıtıp bakarak almıştık iyi ki almışız :)
Seyda23 Çok araştırarak Prego solo aldım ben, hem travel gibi pusetle birlikte kullanılıyor hem de diğer travel setler gibi hantal değil çok pratik bakmanızı tavsiye ederim 😊
ZeynepKurt35 Seyda23 bakiyim onaa da canim ebebek de görmüştüm çok j hafifdi aslında kendi markası bilemedim
Dilekcnkn ZeynepKurt35 Valla değişiyor canım her yerde bir 1500 oluyor , 2000 , 2500 geçen mesela burada bir bayan mağazada 1000 tl ’ye aldığını söyledi . Ben kendim dolaptan aldım 750 tl’yr garantiside var 😂😂