mutlugebeee Nnb ben 1′de de halsizlik ve çok uyumak dışında bir şey yaşamamıştım, 29′a giricem yarın ama bu haftalarda nefes almam zorlaştı sadece başka bir belirtim yok henüz🤷🏻♀️
Burcu-112 mutlugebeee bende 29 dayım aynen nefes alamıyorum sanki korkmaya başladım demekki normal inşallah Buda rahatlar bir an önce 🤲
mutlugebeee Burcu-112 normalmiş korkma rahim büyüdükce yukarı çıkıyormuş hele bide yemekten sonra oof yarım saat falan kötü oluyorum sonra yavaş yavaş azalıyor ama inşallah ilerki haftalarda daha da ilerlemez🙏🏼
Mbusra 35 haftalığım bende.oyle bir bulantim oluyor ki bu aralar uykularımı kaçırıyor. Sağ salim kavussak yavrularımızada bunlar da geçer Allah’ın izniyle.
yarenysra 31 haftalığım hamileliğimin başında bu kadar midem bulanmadi. Kötü tarafı kusamiyorum. Mide yanmasına ve eksimesine çözüm bulamıyorum. Çözüm bulan varsa söylesin 😢 uykular haram ,😢😢
DemetF Nnb benim son haftam 3.trimestere gircem mide yanmasi basladi arada bir midem de bulaniyor midem yanmasin diye aksamlari yemek yemiyorum uyutmayacak kadar yaniyor bazen
gamzeeee07 Ben de 28+6 dayım midem bulanmaya başladı maalesef ama çok uzun süreli değil. Karnımın sağ tarafında da beni yürütmeyecek kadar ağrı oluyor. sizde de oluyor mu kızlar ?
Gozzdde gamzeeee07 bende 29+1im ve persembe gununden beri ayni sikayetim var bugun sonclarim icin randevum var doktora anlaticam kesinlkle cnku beni cok korkutuyor :( ilk gebeligj oldugu icin bilemiyorum ne oldugunu byle bicak saplaniyor bianda sonra bian geciyor gibi :(
Kirmizivosvos Nnb çok ciddi bi bulantı değil ara ara böyle yemeklerden bi 10 dk sonra mide ekşimesi yanması rahatsız edici bulantı da gelip geçiyor. Ama en önemlisi 3.trimester da ağrıların başlaması be ağırlaşmak bence 🙄
gamzeeee07 Gozzdde benim de ilk hamileliğim. Bana da aynısı oluyor bi anda geliyor bi anda gidiyor. İnş normal bi durumdur. Zırt pırt dr a gidiyorum bu sefer bekliyim dedim. Doktorun ne dediğini bana da Yazar mısın
gamzeeee07 Gozzdde evet göbek deliğinden 3 4 cm sağda oluyor. Solda hiç olmadı. Bebişim sonrasında çok hareketli oluyor. Benzer bir durum var mı sizde de ?
Gamzeee__ Nnb bende bugun itibaren 3.Trimester e gectim insaAllah dedikleri gibi olmaz rahat olur 🤦🏻♀️
Gunesim1 Deniz59 Nnb extra hareket kabiliyetimizin sınırlı olmasını ekle :) ama şu var 1. Trimester kadar bulantı yok…