Zeynepdogan aynen hiç sancım yoktu, 38+3 te suya koydum bir cuma günüydü tamda dualar ettik annemle Yasin vb dualar okuduk suya buraktık kavanoza. Sonra açılmaya başladı içinden tohum gibş bişeyler dökülmeye başladı. 38+6 da da doğumum oldu. Tamamen doğal bir doğum oldu, ne suni sancı ne kesi yaşamadım. hastaneye gittiğimde zaten 5 cm açılmayla gittim Hastaneye vardıktan 2 saat olmadanda bebek kucağımdaydı. Sancım biraz evde başlamıştı biz nedir ne değildir derken de filan ara et sancı aralıklarını takip et derken o sürede hep evde yürüdüm ve hastaneye gitmedende ılık bir duş aldım. Sanırım sancılarım başladığında ki o yürüyüş birazda süreci hızlandırdı. doğuma giderkende kavanozdaki o sudan bir yudum içtim öyle anlatıyordu nette. Doğum sonrasında ise sudan çıkarttım çiçeği kuruması için bir yere koydum. Çiçek sudan çıkıp kurumaya bırakıldığında eski haline dönğp kapanıyor burda da çiçek toparlandıkça rahim toparlanıyormuş. Kurudu ve sakladım başka doğumlarda da kullanılabildiği gibi bir başkasına da niyet edilip suya konulabiliyormuş.
ben şu nedenle sancılarım başlamadan suya koydum. Şeker ödem vb herşey üst ğste gelmişti. Son bir haftaydı bana tanınan 39. Haftayı geçmeyi düşünmüyprdu dr bende sezeryandan çok korkuyordum. Bunu paylaştığım bir arkadaşım anlattı doğum çiçeğini günün dolduğunda suya sancın başlamadan koyup dopumun başlamasını da dileyebilirsin demiştş öyle yaptım. Çok şükür herşeyde yolunda gitti.