Srcpa Bugün tam 37 olduk yorgun heyecanlı enerjik karışım bi haldeyim ben sizde durumlar nasıl bebek kiloları ne durumda hadi sohbet edelim 😍
Zelsonr Srcpa 37+1 olduk canım oğluşumla 💙🤲 Ayy duygularımı ağrılarımı anlatırsam Roman olur en iyisi kalp 💓💓
mirayim_00 Srcpa 35 hafta oldum ikiz gebeyim. çirkinleşmiş,ağırlaşmış,bıkmış haldeyim😂 haftaya doğumum var allahtan😀😀
Mltm88 Srcpa 36+3 olduk oğlumla..36+0′da 4 kilo olmuş dedi doktor🙈 o yüzden 37 bitince alabiliriz dedi bakalım yarın kontrol var..Çok ağırlaştım artık yürümekte bile zorlanıyorum 😏😏
Srcpa mirayim_00 maşallah ikiz çok zor ablamdan bilirim Allah yardımcın olsun inşallah canım doğumdan sonra her şey eski haline döner umarım 🙏🏻
Kubbra 38+4 her an değişik değişik ağrılar hissediyorum fakat gerçek sancılar gelmiyor bı türlü 🤷🏽♀️
Srcpa Mltm88 hafta olarak önde demek ki olsun 37 de alınsada bi sıkıntı yaşamazsınız inşallah sağlıkla gelsin 🥰
Zelsonr Srcpa Aynen öyle valla. Elimiz kulağımızda ne zaman gelicek diye düşünmekten stres topuna döndük yaaa, 😞
Ftmsgr Dfdfdfdf60- sağ kaburgam batıyor nefes almakta zorlanıyorum bel ağrısı kramplar 😔 canım sürekli tatlı şeyler istiyor toplam 5kilo aldım ya sizin nasıl gidiyor bebiş kaç kilo boyu filan nasıl kızmı erkekmi ? 🤗
Mltm88 Srcpa Aminn inşallah ya korkuyorum bi yandan küveze falan girermi diye..Bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ❤️❤️
Sey0kan 33+0 00:00 itibari ile :) ananas buyuklugundeyiz … nasil hissediyorum … son iki gundur cok sik idrara gidiyorum boyle kucuk kucuk geliyor hala varmis gibi hissediyorum yasayan varmi bu durumu??
Srcpa Sey0kan evet bende o haftalarda öyleydim halada öyleyim benim bebeğimin kafası aşağıda diye baskı hissediyorum sanırım bebekten dolayı onu hissediyoruz