ikibaltanesininannesii İlk oğlumun adı Yiğit Tuğra ikinci oğlumuz olacak ona uyumlu olsun dedik ama kararsız kaldık. 37 haftalık hamileyim henüz ismi yok bebeğin 😔 sizlerde farklı öneriler varsa onları da alabilirim ?
annesinin_beybisi ikibaltanesininannesii eymen buğra 💜 ama kere taha da güzel kerem talha da olabilir
Hacerdnc ikibaltanesininannesii aa eger oğlumuz olursa ilerde koyacağımiz isim Yiğit Tuğra olacak inşallah 😁 ama kızımız olacak şimdi 😊 Ahmet Tuna olabilir iki isim koyacaksınız ikincisi Tuna olabilir yani
ikibaltanesininannesii Alpis_Anne yağızı ben istiyorum hatta çocukluk hayalimdi iki oğlum olursa biri yiğit diğeri yağız olacak adı diye derdim ama eşimin içine sinmediği için onunda istediği bişey olsun diyorum 😊
ikibaltanesininannesii Hacerdnc yiğitler biraz fazla hareketli 😁 hatta doğum yaptığımda bütün hemşireler hasta bakıcı doktorlar yiğit koyma yiğitler çok yaramaz olur demişlerdi ona rağmen koyduk birazcık yaramaz demeyelim de hareketliler 😁
kukiveannesi ikibaltanesininannesii bi tanışın oğlunun adı taha mete söylenişi daha kolay gibi sanki🥰