Cemtur Gulmom endişe ettirecek yorumlar yapılmış o yüzden bende yazayım istedim. Benim üst üstte içmediğim çok oldu bi sorun yaşamadım. 3 günden bişey olmaz. Sıkıntı yapmayın
Zeyyyn Gulmom zaten yapabilecek birşey yok bazen içtimiz halde işe yaramıyor alınca içmeye devam edersiniz bende içemedim Bi kaç gün eşim yoğunluktan alamadı sadece salı günü sağlık ocağı bakıyordu en son eczaneden aldım sonra yazdırdım
Prenses_annesi1 Gulmom Mide bulantısı yaptığı için 2 ay hiç kullanmadim kan ilacı bebekte herhangi bi sorun olmadi ama benim kan değerlerim inanilmaz şekilde düşmüştü.Ama 3 günden birsey olmaz diye tahmin ediyorum
Prenses_annesi1 Gulmom Mide bulantısı yaptığı için 2 ay hiç kullanmadim kan ilacı bebekte herhangi bi sorun olmadi ama benim kan değerlerim inanilmaz şekilde düşmüştü.Ama 3 günden birsey olmaz diye tahmin ediyorum
Gulmom Prenses_annesi1 evet bende deger duser mi diye korktumda sorun olmaz sanırım yazılanlara bakarak 👍
Gulmom Prenses_annesi1 Zaten bebek icin degilde anne icin demisti bana doktorum ama nette de annenin kanı ne kadar iyi olursa bebek okadar iyi beslenir diyor 🤷
Feyme16 Gulmom birşey olmaz ben 10 gün anlamamıştım 10 gün sonra gidip almistim çok şükür bir sknti olmadı