tugbao Kızlar selammm 🥰 Ufaktan kendi eksiklerimi almaya başlıyorum. Sizce emzirme sütyeni mi yoksa emzirme atleti mi almalıyım? Kasım annesi olacağım inşallah. Hangisinin kullanımı daha kolay? Kaçar tane almak gerek 🤷♀️
Ebrarulktn tugbao ben ikisinden de aldım 2 şer adet lcw den aldım oradakiler kaplı oluyor düz bez değiller birileri geldiği zaman bi daha çıkartıp da sütyen giymekle uğraşmamış olurum diye düşündüm
Dilekleklek tugbao gogsunuz buyukse sutyen almayin ben aldim igrenc durdu geri iade ettim nor aldim zaten sanırım bi sure sutyen kullanmam anam usulu penyeyi kaldirip emziririm 😁
Zeyyyn tugbao 2 şer tane aldım ikisinden de zaten sütyen takamıyorum atlet daha cazip geldi dışardada sütyeni kullanırım diye
Heather tugbao ikiside, şöyle ben gece emzirirken atletle çok rahat ediyordum, belim üşüyor çünkü. Südyeni de yazın evde kullanmıştım (24 ay emzirdim bi kaç mevsim değişti emzirirken) yani ikisinide baya kullandım.
candanx ben ikisinden de almadım ikinci doğumum olacak. ilkinde herşeyi almıştım benim çok işime yaramadı açıkçası. rahat bi tık geniş kalıp normal sütyen aldım 2-3 tane
tugbao Zeyyyn ya ben evde sutyen takamiyorum atlet de giyemiyorum. o yuzden emin olamadim. kis oldugu icin cok saga sola gitme durumu da olmaz gibi. bilemedim hangisiyle rahat edilir 😑
tatlican28 tugbao ben normal rahat dolgusuz südyen takıyorum emzirme südyeni vs bana gereksiz geliyor . İlk birkaç gün zaten çok sızladığı ve şiştiği için hiçbi şey takmamıştım ilkinde zaten evde oluyorsunuz genelde