elizanmirza 25 haftalık hamişim ikizlerime biri kız biri erkek ve şaka gibi göbegim cok kücük inanmıyolar 7 aylık hamile olduguma yaaaa bebekler gayet sağlıklı neden böyle oluyor herkes yarımdünya ben kücücük kaldım böyle doğuma girmessem iyi kızlar 😀
aselnannesi elizanmirza canim büyük göğüslü biri olarak Keşke gobegim çok çıkmasaydı diyorum çünkü şuan 37+5 teyim ve inanilmaz zorlaniyorum saga sola dönerken fazlasiyla çok yanım Yaniyor erken haftalarda hareketlerim baya kısıtlanmıştı :(
Belacivciv elizanmirza Öncelikle 6 aylık hamilesiniz😅 İç karnınız geniş demek ki o yüzden dışa doğru büyümemiş pek ikiz olmasına rağmen, daha iyi boşverin karın olunca daha zor bence😂
Merveaydmr elizanmirza Benimde 28 haftalik bana da kimse inanmiyordu anlamiyordu bugun esimle avmye gittik magazada kadın hamile bolumunden bakabilirsiniz dedi bir mutlu oldum dedim o kadar gobegim olsa keske desim esim de o anda kadina hamile bolumune yonlendirdiniz diye sevindi dedi sasirdi kadin baya kovid olmasa kadina sarilcaktim 😂
elizanmirza Belacivciv 5 ay 25 günlük hamişim canım 5 ay bitti 25 günde bitti 5 gün sonra 7 ye girmiş oluyorum :)
Papatya-Kokusu elizanmirza Ben doğuma bile nerdeyse göbeksiz gittim cok rahat geçti gebeliğim hiç engellemedi beni ayakkabımı giydim rahat rahat yattım gezdim yürüdüm ağırlığım yoktu nerdeyse
elizanmirza Papatya-Kokusu sağlıklı olsunda bebekler napiyim canım artık 😀 böyle devam edeceğiz sanırım
Ilknur-95 elizanmirza bende ikiz gebeyim 16. Haftadayım bende de daha pek bişey yok kendimde minyonum duyan inanmıyor😂 umarım böyle küçük göbüşlerle doğururuz 😍
elizanmirza @Ilknur-95# Ilknur-95 valla resim çekilmek istiyorum bol bol ama hiç bişey yok meydanda 😀 biraz büyüsün ya endişeleniyorum bebeklerim için