Handuuss88 Şuanda hamileliğinin 13.haftasındayım.3. ayı geçmeme rağmen haka mide bulantılarım çok.Bu durum sizde kaçıncı ayda düzeldi acaba??
Evrim1906 Handuuss88 çok şükür benim ilk bebeğim de hiç bir şikayetim olmadı ne bulantı ne kusma sadece son aylara doğru mideye baskı yaptığın için midem yanardı o zamanda bir kaç yudum maden suyu içerdim geçerdi insallah bunda da öyle olurum 8 haftalık hamileyim
Mrv1007 Handuuss88 12+5′teyim, 6. Haftadan beri bitmek bilmedi. İlaç kullanıyorum ona rağmen geçmiyor 😭
H_myra1 So123456 bulantılı hamilelik zor zaman hiç geçmiyor insan yediginden birşey anlamıyor zor allah Yardımcımız olsun
Mr1517 Handuuss88 İlk gebeliğimde 3. Aydan sonra başlamıştı, daha 7. Haftamdayım 2 kere kustum yani bu ikinci gebeliklerde daha zor sanırsam kusma isteği var ama kusamıyorsun 🥺
Hasrt02 Handuuss88 23+2 deyim hala midem bulanıyor sürekli de kusuyorum 😄kısacası kişiden kişiye değişiyor 😄😄
Newmomadayi Handuuss88 benimki 4,5 aylikken bitti canim. Ama son haftalarimdayim.tekrar gerj geldi mide bulantilarim
Begonvill Handuuss88 6.ayda bitti🙈 evin perdelerine bakınca bile kusuyordum 😂😂 Ama geçiyor yani birşekilde
Ayaz_Aybars_mom 16 haftaligim cok sukur ne kusma ne bulanti hicbisey yapmadi umarim yanmada olmaz rahat gecer 😊 sizde salatalik muz vs tuketebilirniz iyi gelir ozellikle salata 😊 ama genelde en fazla 5.ayda biter diye biliyorum