Eligulu Masalinannesi1 Muş ve Bingöl’de bu sene en çok kullanılan isimmiş hercai dizisinden dolayı herhalde 😂
Bilge1234 Sina biz oğluşumun adını Batuhan Yiğit koyduk 💙🥰 Aytuğ Çınar Efe Göktuğ da olabilir 💙💙sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginize🥰
Hilal03 Sina 16 haftalıkken öğrendim cinsiyetini ve hemen o hafta karar verdik EFE ❤️ olucak oğlumun adı soyadımız biraz uzun olduğu için 2. İsim koymayı düşünmüyoruz☺️
erdem_agah iremlij ayy bende simdi onu yazmıştım. Bir tek agah a biraz içim ısındı. Erkek ismi bulmak çok zor
Deletedmom_33 Sina Perşembe netleşecek inşallah erkek ise Atlas. Ama Demir ismi de hoşuma gidiyor. Onun dışında Pamir, Ateş, Doruk, Çınar, Ata vs olabilir
erdem_agah Sina valla tüm erkek bebek ismi postlarina giriyorum. Daha içime sinen isim bulamadim. İlk çocuğumun adi Erdem. Ve bence harika bir isim. Maşallah bal gibi bir oğlum var. Ama aziz arif fikret edip geliyordu aklıma. Ben popüler ve çok kullanilan eski isim istemiyordum anlamı da güzel olsun istiyorum. Şuan ki bebeğin cinsiyeti belli degil ama bir tek agah ismine azıcık kalbim ısındı.
Sureyyakaraca [silindi] Oğlumun adı 🥰 ikinciye de eymen diyoruz uyumlu olsun diye ama hala kararsızım, 🌺