Sevimlianne_adayi sdmr20 benim uygulamaya göre 6 Eylül bugün daha altı gün olmuş belirti hiç yok bu ay da olmadı
edb06 sdmr20 benim 11. Gün sanırım :) peki 14 gün sayiyoruz ya onu yumurtlamadan itibaren mi catlamadan itibaren mi sayıyoruz canım biliyor musun ?
sdmr20 Sevimlianne_adayi canım ben ovulasyon testyle takip ediyorum mesela Haziran da 15. Gün gördüm Temmuz da yumurtlama görmedim bu ay da 11. Gün yumurtlama oldu yani uygulamaya güvenme 😕
muge1661 Sevimlianne_adayi postlarını görüyorum canım ama niye bu kadar umutsuzsun… nolur pozitif düşün inşallah kısmetse allahın izniyle olacak belki bugün belki yarın… 🤲🏻🤲🏻
Ogretmenanneyim Sevimlianne_adayi daha var ama beraber bekleyelim sıkmayın canınızı olur inşallah bu ay bu kadar ölümsüz düşünmeyin 🐣
sdmr20 Ogretmenanneyim bu sefer sabredeyim adetin gecmesini bekleyim diyorum ama bakalım belki yumurtlama 14. Günü yaparım 😅
sdmr20 Ogretmenanneyim aynen sabret kendini şartlandır varsa da erken öğrenip hüsrana uğramak istemiyorum yine . Ya da işte sağlıklı ilerleyecek mi beta artacak mı diyip stres olmak istemiyorum