2kezanne1 36 haftalik anneler nasilsiniz 🥰 benim cok karnimda sertleşme oluyor. Carşamba günü kontrolumde doktor gününden once doğar dedi 🥰 hem heycan hem korku var icimde 🤲🤲🥲
Mltm88 2kezanne1 36+2′yiz..Benimde nst de sancılarım çıktı çok kasıyo artık..Çok ağırlaştım zor yürüyorum..bebiş biraz kilolu diye 37 hafta dolunca alabiliriz dedi doktor..Yarın kontrole gidicem bakalım gün verir belki😍
Nehir3351 2kezanne1 36+1 olduk bizdede sertleşme ve sancı oluyor ara ara çarşamba günü randevumuz var isallah sezeryan için gün verecek cuma günü nts sancı çıktı Altan muayne ettı açıklık yok diye eve yolladı bakalım çarşamba günü ne diyecek çok heyecanlıyım 😊
Anesanne 2kezanne1 benim de arada sertleşiyor ama bebek yapıyor bence. Bugün nst de bir iki sancım çıktı ama ben hissetmedim. Bunun bi anlamı varmıdır bilemedim.36+0 haftamız
bilnazo68o 2kezanne1 benimde çok hareketli maşallah. Erken doğum riski vardı bu haftaya kadar o kadar toplanırdıki şimdi azaldı o kasılmalar 🤷♀️
TubaEla Mltm88 sancılarınız sık mı oluyor? Bende 36haftama girdim bazen sık geliyor bazen uzun süre gelmiyor ben 38.haftayı görmek istiyorum inşallah Kaç kg bebeğiniz?
Mltm88 TubaEla Bugün kontrole gittim çarşamba günü doğuma gün verdi doktor..36+5 oluyor..Kilosu 4-4200 civarı dedi 🙈
Bsragrcn Bende 36+4 1 cm açılma ve ufak sancılarım çıkıyor nstde bilmiyorum ne zaman gelicek , bu cuma tekrar açılma muayenem var 😊
TubaEla Mltm88 bende kızımı 36. Haftada doğurdum 3850gr 😄 ama bende şeker vardı oyüzden toplu doğdu ☺️ Aman sağlıklı olsunlarda yeterki sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 😊❤️
Mltm88 Sita3434 Şeker yüklemem,açlık tokluk kan şekerlerime hep bakıldı temiz bi sorun yok..Doktor yediklerindendir dedi.Biraz tatlıya düşkünüm sanırım ondan 😏😏