Syd160531 Doktorumuz Nisan başı gibi dedi o zaman koç oluyor aman koç olursa babası gibi inatçı olsun istemem açıkcası 😂😂 erken gelirse de balık sanırım gerçi balık olsun da istemem çok duygusall ve alıngan oluyorlar yine en iyisi koç gibi ahaha 😂😂😂
Sehnur Mehtap23 akrep Burcu kadar güzel burç var mı ya ben akrep im çocuğumun da olmasını isterdim ama sanırım terazi olcak dengesiz burç terazi hiç sevmem istenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş 😂
Mehtap23 Sehnur gerçekten mi bana hep zor olacak diyorlar akrep zordur diyorlar neyse iyi bari valla ikinci çoçuk diye korkuyodum uğraştıracak diye 😀
Sehnur Mehtap23 valla benim çocukluğum da annem beni koyduğu yeri unuturmuş o kadar sessiz sakin bi çocukmuşum şöyle söliym akrepler kendi başlarının çaresine çok iyi bakarlar gamsızdırlar sevdiklerine çok ama çok bağlıdırlar 😊
Mom54544 Aysckzgnc Sat a göre 4 5 Ekim falan ya başak yada terazi sanırım 😂 biri kuzenim biri eşim ikiside biraz değişik inşallah onlar gibi olmaz karakter i ppompw😂😂
Allahneverdiysee Aysckzgnc benim de yok ama yemek yemeyi sevdiklerini biliyorum 😅 benimki de oğlak olacak 🙄🙄
Mehtap23 Sehnur ay ne güzel . Oğlum balıktı aşırı duygusallık dışında başka sıkıntım olmadı . Buda öyle olursa ne mutlu bana😍
EsmaaaaMeva1 Eğer oğlum erknci davrnmazsa babasının doğum gününde gözüküyor doğumu eğer öle olursa akrep 🦂 burcu olck 💙💙🤍
Edda112 Ne çok akrep varmış😅 en korktuğum burçtu. Benimde akrep oğlum olacak 😊 akrep bebekleri hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi 🥰
Mehtap23 Sehnur 22 Ekim’den sonra . Aslında 5 Kasım görünüyor ama sezeryan diye bir iki hafta erken oluyır . Bizimki erkende olsa geçte olsa akrep olucak kesin😁 akreple ilgili en çok sevdiğim huyu aşırı zeki oluyırlarmış. 😍 bilgiyi hemen alıyorlarmış. Özelinle Okul döneminde çok iyi👍