denizdalgasi1 busra1997alpaslan2021 ben pazartesi gideceğim ve tam 40.haftam olucak yani 40+0 😂 şaka gibi hiç aklıma gelmezdi bu kadar bekleyeceğim 😂 siz kaç haftalıksınız ama siz sorduğunuz soru 38.haftamda çatı muayenesini oldum
denizdalgasi1 Nuraaannnonusss doktorun bir şey demedi mi benimki daha 30.haftamda falan söylemişti 38de yaptığını her doktor farklı zamanda yapıyor sorun bir sonraki gidişinizde
denizdalgasi1 busra1997alpaslan2021 ay daha var sizin 🙈 benim son haftam bu hafta belki de son gecem hiç bilmiyorum normal mi istiyorsunuz sizde
busra1997alpaslan2021 denizdalgasi1 ay nasıl olursa öyle olsun diyorum ama kendi istgmle sezerysn olmak değilde doktor belirleyip kendisi desin fiyat farkı uçuk oluyor oyuzden 😀😃
denizdalgasi1 busra1997alpaslan2021 ilk defa duydum ya öyle bir şey senin oradaki bütün hastanelerde mi öyle çok saçma doğumun isteği ya da mecburisi diye mi ayrılır allah allah
denizdalgasi1 Dilose benimde sancılarım arttı baya ama hala düzenli değiller birkaç güne düzenliye girsinler de doğurayım 😂😂
busra1997alpaslan2021 Dilose bütün hastanelerde oyle özelde normal doğum 1900 mecburi 2.300 isteğe bağlı 3 falan galiba İstanbul
Dilose busra1997alpaslan2021 valla canım bende ilk doğumumu özel de yaptım şimdiye kadar böyle bir şey duymadım kendi isteğinle Sezaryan falan ücreti yükseliyor duymadım normalin fiyatı başka sezaryen in başka oluyor da kendi istediğinle olunca artmıyor yani
busra1997alpaslan2021 denizdalgasi1 evet tüm ozellerde aynı yani medistate medicana vs. Falan yani doktor sana sezeryan derse misal 2500 normal doğum ise 2300 kendim istersem normal istemiyorum sezeryan olcam dersem 3.300 gibi düşün yani devlet gibi anlatabildim mi bilmiyorum ki 😀😃
Dilose denizdalgasi1 inşallah canım doğur artık ben doğuracam yoksa bu arada nerde oturuyorsun kaç yaşındasın kanım çok ısındı sana valla 🥰😘
denizdalgasi1 busra1997alpaslan2021 anladım canım😂 ama hiiç duymamıştım bana bahsedilmedi öyle bir şeyden ama zaten ben isteğimle normal istiyorum olursa zorunlu sezaryen olacak benimki
denizdalgasi1 Dilose 40.haftama giremem son 1 saat falan 😂 istanbulda oturuyorum 25 yaşındayım sen nerede oturuyorsun kaç yaşındasın 😁 bende böyle yakın olan insanları çok seviyorum benimde sana çok kanım ısındı🥰