hanimhanimcik Aysegul354 3 takım da çok az bacım belki günde 3 değiştirxen yeri gelecek her gün yıkayamazsın ki vaktin olmaz
mutlugebeee ecemsmom gerçekten yaa bide alma alma uzun süre giymiyorlar bir ay anca diyenler var, 1 ay az mı çocuk o bir ayda çuval gibi mi dolancak kusması kakası var sürekli kıyafet değiştiricez zaten yenidoğanda elbet kullanılır diye düşünüyorum🤦🏻♀️
ecemsmom mutlugebeee abartıyorlar … 1 ay giysin nolmuş yani az alın demeyi anlarım da sürekli büyük alın demelerini anlamıyorum . Kış mevsimine giriyoruz zaten yıkasanda kurumuyor hemen herşey çocuk bi giydiğini 1 hafta felan üzerinde mi taşısın anlayamadım 🤣🤣
Deletedmom_33 Buketylz944 Mümkün olduğunca 3-6 6-9 almaya çalışıyorum. Çok almayacağım sson haftalar da kilosuna göre almayı düşünüyorum. Eşimin kuzeninin kızı 4 kg doğdu şuan 4-5 aylık ama sanırım 1 yaş kıyafetleri giyiyor
Hivdam232020 Buketylz944 03 ay üç takım aldım hem yeni doğan kirlenmiyor sık değişim gerek yok hem bir ay sonra olmuyor kızımda öyleydi ben kızım beş aylıkken 12 ay tulum giydiriyordum o yüzden büyük alın 💓
hanimhanimcik Aysegul354 ben tek 1 tane hastane çıkışı aldım 1 aylık bebeklere uygun oluyor, 0-3 ay aldım diğerlerini
momsturk Buketylz944 geçen eşyalara baktım yenidoğan zıbın ve alt almışım ama tulum almamışım hiç. Bi iki tane alıcam fazla değil. Ağırlıklı olarak 3 ay 6 ay aldım. 6 ay buralarda yaz olur. O yüzden fazla alıp doldurmak istemedim
Ouzc Buketylz944 ben sadece bir tane yeni doğan 5li aldım o da e bebekte çok uygun ve tatlıydı o yüzden onun dışında 0 3 aldım. Bebeğiniz iri doğarsa belki o yenidoğan takımlar dar bile gelebilir