Hayırlı akşamlar hanımlar. Ben ilk doğumumu 35+2de yaptığım için hiç çatı muayenesi olamadan girmiştim doğuma bir anda suyum geldi ve hastaneye gittik sıfır sancıyla🤦🏻♀️ Bana suni verdiler hiç birşeyden habersiz kabul ettim 2-3 saate gelir demişti doktor. 2saat suni aldım dayanılmıycak kadar değildi baktılar 1cm açılma olmuş 1saat sonra yine baktılar 2cm açıklık olmuş yürüdüm birşeyler yaptım 3 saat sonra bir daha baktılar hala 2 cm.. Meğer çatım darmış bana bunu o an söylemediler doğum anında sonra söylediler. Tam 10 saat suni sancı çektim ilk saatlerde doğursaydım bu kadar acı çekmeden doğurcaktım ama uzun sürdüğü için çok çektim ve çatım dar olduğu için sizin dar değilse normal doğuma uygunsa hiç korkmayın 2 saatte doğurup geliyor öyle olanlar. Şimdide 39 haftalık hamileyim suyum gelmedi ama ara ara sancılarım oluyor 2 cm açıklığım var 1aydır 2 cm hiç açılmıyor. Doktorum ilkini zorda olsa doğurmuşsun bu ikinci doğumun kolay olabilir dedi normal doğum istiyor oda bende. Ama ilkini 2165 gram olduğu halde çatım dar geldi doğuramadım bu 3 kilo nasıl doğurcam bilmiyorum bir kaç saat suni alıp baktım dayanamıyorum sezeryan isterim mecbur kalırsam. Sizinde varmı benim gibi sıkıntısı olan uzun oldu biraz kusura bakmayın.