Hapmom Haftada aniden bi kaşıntı başladı. Önce karnımdaki çatlaklarda daha sonra yavaş yavaş kol ve bacaklara yayıldı. Gece uyutmayan pis bi kaşıntı. Tahlillerimin hepsi temiz, cildiyeye gittim, pupp diye bir hastalıkmış ve çok nadir görülüyormuş. Ne ilaç ne krem kullandıysam çözüm olmadı en son psikolojim bozulacaktı o derece kaşınıyordu. Aklıma denize girmek geldi denedim ve mükemmel sonuç. Yaşayan varsa mutlaka denesin derim ben çok fayda gördüm hatta bidonları doldurup eve getirdim kaşındıkça temiz bir bezle sürdüm. Şiddetle tavsiye ederim.
Minikincim Hapmom ilk hamileliğimde bende öyleydim gece uyanıp ağlayarak kasinirdim yetmezdi esimide uyandırır ben bacaklarımı o kollarımı kasirdi 34 haftalık falandim umarım bu hamileligimde olmaz 🤪
Hapmom Minikincim biz de aynı durumdayız Allah kimseye yaşatmasın gün sayıyorum doğum yapmak için resmen
Minikincim Hapmom Ben cildiyeye gitmiştim kireç gibi bişey hazirlattirmisti eczaneden baya rahatlatiyordu mentollü gibi bişey cildiyeye bı sor istersen belki doktorun verir🙄