gldn065807 Minicikim ilk gittiğimde 4 gün geçmişti adetim beta 151 di tabiki kesede gözükmedi 3+5 di çünkü 2 hafta sonra gittiğimde 3690 di kese göründü sonraki haftada bebek kalp atışı
Elanurgvn61 annelikyolculugu2875 Benimde ilk gebeliğin 777.5 ile öğrendim keseyi göremedik 5 gün sonra tekrar kan verdim 7bin küsür çıkmıştı ayın 22 sinde de kadın doğum randevum var inşallah keseyim de kalp atışını da duyarım çok ümitliyim Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu annelik duygusunu bebişlerimizi sag saglim kucağımıza alalım inşallah 🥰❤
Mom6272 son adet tarihime göre 5+4 de keseyi ve bebeği gördük kalp atışını duyamayız çok küçük dedi ama ultrasonda yakınlaştırarak kalp atışını göstermişti bana.. karnımdan baktı net göremedi alttan bakarak gördü
Aysckzgnc Tugcesevimli bence gözükebilir, ben de bu konularda tecrübesizim ama doktor dediyse bi bildiği vardır :))
ecebyrktr Tugcesevimli beb sorun yaşamadım hiç rahat olun bebek güzel yerleştiyse sorun olmaz😀 benim oğlan koşup oynuyor şu an
Ceysii01 5+2 de cok ama cok kucuk keseleri gördüm 6+4 de bebekleri gördüm ve kalp atislarini dinledim suan 8+1 :))
annelikyolculugu2875 Minicikim canım benm tam 4 haftalık da kan testımde 745.2 cıktı 4+2 cuma tekrar gıdıcem inşallah🙂şafak sayar gibi gün saymaya başladm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻
Nazendehanim annelikyolculugu2875 6. Haftada yım 5. Haftada keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğiz . Önceki gebeligim kalp atışı gerilemesinden dolayı sonlandigi için çok gerginim inşallah bu sefer sağlıklı bir ilerleme olur
melidi Benim de ilk gebeliğim çok heyecanlı ve mutluyuz:) keseyi 6+1 de gördüm, kalp atışını 8+1 de dün duydum, ikisi de karından bakıldı:)