Pinarrsu My1610 3 gundur grcmiyorsa doktorunuza soyleyin,.mide rahatlatici ilaclar var, ben simdi isim soylemeyim, size uygun olani yazdirin, mide yanmasi, eksimesi bulantisi vs cekmeyin boşuna derim.
My1610 elfmoom yok yasak degilde ben icemiyorum sütü mecbur kalirsam zar zor icmeye caliscam 3 gündür geçmedi 😒 teşekkürler bu arada
Eylul_53 37.haftamdayım bu mide yanması yüzünden artık ağlamaya başladım gece uykumdan uyandırıyor beni 2 3 kere ilaç bile fayda etmedi 2 haftam kaldı ama o bile teselli etmiyor beni bitik durumdayım 😞
My1610 Eylul_53 benimde 29 haftalik 3 gundur çekiyorum bende , el ayak uyusmasi kramplar allah yardimcimiz olsun🙏😒
Pinarrsu Eylul_53 nexium hap sabah aç karnina iciyorsunuz, hic yanma vs cekmiyorsunuz. Ben 33+5 deyim suan, doktorum yazdi, hergun iciyorum. Cok kotuyseniz alabilirsiniz. https://hekimimyanimda.com/klinik/ilac/nexium-nedir-nasil-kullanilir-esomeprazol/
Pinarrsu My1610 kramp cok kötü bilirim, magnezyum eksikliginden oluyormuş, benin doktorum magzezyum ve calcium takviye ilaci verdi, şükür yaşamıyorum kramp. Doktorunuza mutlaka soyleyin ilac takviyesi yaparsiniz
My1610 Pinarrsu kramp icin velbon diye bi ilac verdi o cok iyi geldi yeterince ilac kullaniyorum o yuzdeb doktora soylemedim
Hamza5353 My1610 doktorunuza söylediniz mi. Benimde cok mide yanmam oluyordu gebelikten dolayi doktorum ilac yazdi gunde 1 tane iciyorum 4 gündür cok şükür hic mide yanmam yok. Ama ilac almadan once dikkat ediyordum yediklerime. Sade maden suyu soda degil ve soguk süt cok rahatlatıyor mideyi maden suyunu da soguk icerseniz daha iyi olur cok gecmis olsun.
Pinarrsu My1610 benimkide velbol, ayaklarini oturdugun yerde ileri geri oynatma hareketide iyi geliyor, arka bacak kaslarin oynatma, arada deneyebilirsin😊