biroglanannesii 16+3 haftalık hamileyim. Çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla uyandım . Hala devam ediyor ancak biraz daha hafifledi . Kanamam yok normal mi sizce ?
Gf09 biroglanannesii benimde öyle ayakta biraz fazla kalınca özellikle sol bacağıma leğen kemiği baskı yapıyor kramp giriyor bir yeri tutmadan basamıyorum 1 dk kadar sürüyor çok şükür uzun sürmüyor. 2.aydan sonra oldu şu an 4 ün içindeyim hala aynısı oluyor. Varsa tecrübeli annelerimiz banada fikir olur
AdenEva biroglanannesii bende 15. Haftadayım bazı zamanlar sanki birşey olacakmış gibi ağrıyor kokuyorum. Ama benim doktorum da kanama olmadığı sürece normal dedi bence içinizi rahat tutun strese girmeyin
biroglanannesii Gf09 Valla benim ilk defa böyle şiddetli oldu . Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım . Kanamam olmadı şükür
Gf09 biroglanannesii ilk zamanlar gitmiştim kanama olmadığı müddetçe problem yok demişti doktorum. Rahim büyüdüğü için kasık ağrısı normalmiş fakat bel ağrısı için yorma kendini ayakta kalma vs dedi. Mecbur yemek vs derken oluyor. Size fikir olur diye paylaşmak istedim içiniz rahat edecekse doktorunuza danışabilirsiniz
biroglanannesii Gf09 Teşekkür ederim 🙏 Az önce doktoruma mesaj attım kanama olmadığı sürece sorun yok dedi