DefneRana Selam kızlar 😊 27. Haftada doktora gitmiştim bebeğim makat gelişt şuan 29 haftalığım 2-3 gündür acayip baskı var aşağıda idrar torbamda sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok biliyorum yni acaba bebek döndümü ki ondan mı böyle olmay başladı
Hilal-95 DefneRana idrarda baskı varsa dönenmemiştir benmde öleydi makat geliş 2 gün oldu muayene de eğer dönmese sezaryen dedi ama küçük olduğu için dönebilir dedi dönsün diye sol tarafıma yatıyorum sürekli ama bakalım☺️
MinikMucizeninAnnesi Ben 23 haftalığım 10dkda bir tuvalete gidiyorum gece bile uykularım sıfııırrrr 🙊 Meğerse bizim minikte baş aşağı duruyormuş 🙊 Sanırım ondan o kadar baskı yapıyor 😂
DefneRana MinikMucizeninAnnesi bende hiç böyle şeyler olmuyordu 2-3 gündür delirecem sürekli sürekli gidesim var
aslanreis Hilal-95 sola yatınca dönüyomuymuş sağıma yatiyim ben ozaman bende dönmesini istemiyorum 2. Sezaryenim olucak yat rahat rahat ne dönüyosun çocum😂 baskı yapıyor kafası aşagıda
Susamtanem2 Hilal-95 kızım 18 de oğlum 25 gibi dönmüştü idrar baskısı hep yasiyorum WC gidiyorum bir damla
Hilal-95 aslanreis yaa 🤣 benm ilk öle diyolar genelde bende sola yatıyorum dönsün diye kafasını kaburgalarımda hissediyorum bende boşluğumda şişiriyor 🤣 sezaryen olmak pek istemıyorum ben de bakalım kısmet hayırlısı artık 30 haftalığım ben daha döner dedi doktor ama ☺️
aslanreis Hilal-95 döner döner daha canım kızımda normal istedim dönmedi bu sezaryen olucak döndü baskı yapıyor hayat böyle işte canım😃
Hilal-95 Susamtanem2 benm neden dönmediği halde tuvaletım geliyorki acaba en basından beri geliyor sürekli ama bende damla felan değil benm baya gelıyor bazende vuruyo gibi aşa doğru altıma yapcakmısım gibi hissediyorum
Susamtanem2 Hilal-95 bebek büyüdüğü içindir eğer ilk 3 ay ve genelde son 3 ay oluyor diye biliyorum belki bebek dönmüştür Dr a gidince sorun isterseniz
Hilal-95 DefneRana idrar kaçıran bile var gebelikde baskıdan dolayı ben daha hiç kaçırmadım şükür ama bazen kaçırcak gibi oluyorum dönsün diye dua ediyorumki normal doğum olsun yoksa doktorum sezaryen dedi hatta inatcı felan diye dalga geçti önceki kontroldede makat gelişdi cnkü ☺️
Canany Benim 32. Haftada döndü dönerken soldan aşağı doğru dönüşünü hissetmiştim büyük olduğu için çok büyük oluncada birden takla atar bu kadar erken haftalarda sorun yapmayın döner inşallah
Hilal-95 Susamtanem2 yok kız nerde 🤦🏻♀️ Gittim 2 gün oldu daha ters dedi işte söledim normal dedi az az mı diye sordu ben gayet baya yapıyorum hayırlısı bakalım inşallah döner