Bebegim0101 https://imgyukle.com/i/tEn3G arkadaslar lutfen Alalh billah askina boyle bi testle karsilasan varmı?2.cizgi var gibi ama cooookkkkk ince bi cizgi ben anlayamiyorum.
Fatos_teke46 Bebegim0101 bnmde öyle olmuştu akşam negatif gibiydi sabaha baktm böyle olmuş 1 gün sonra yine yaptm çizgi çok belirgin oldu
Sevimlianne_adayi Bebegim0101 canım ben de de oldu o şey kurusun farkedeceksin oradaki çizginin yanı öyle çıkıyor ama inşallah vardır sende
Bebegim0101 Deletedmom_5 yarin gidip vermeyi dusunuyorum cnm,ama bu cizgi hemen cikmadi saatler sonra cikti
Pelin-1 Bebegim0101 benim 4-5kere oldu oyle ve maalesef hepsi negatifti kuruma cizgisi olabilir ama inşallah pozitiftir
asel51 Bebegim0101 kuruma çizgisine benziyor bir kac gün daha bekleyip tekrar yapmanı öneririm üzgünüm hayrlı zaman da gelsin İnsAllah
Omay0707 Benimki daha belirgindi profilimden bakabilirsin herkez hamilesi. Kesin dedi ama kanda negatif cıktı o yüzden ümitlendirmek istemem bence pozitif degil çünkü kurumuş regli günün geçtiyse kan verebilirsin en güvenilir odur
Deletedmom_5 Bebegim0101 Kuruma çizgisidir o zaman. Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla çıkarsa kan ver canim
Bebegim0101 Pelin-1 bende oyle dusunuyorum ve ben suan zaten korunuyorum ama adet gunmde cok acik pembe lekelenmem oldu bitti oyuzden acaba dedim.
E-G-E Bebegim0101 idrar damlattığın yere 4 damla su damlat bekle eğer ikinci cizgi silinitse kuruma cizgisi silinmez ise gebesin bende öyle öğrendim
E-G-E Bebegim0101 hatta ben hergün yaptım hergün bekledikten sonra cıktı ilk anda cıkmadı sonra erken gebeilik testinde ilk 5 dakikada gördüm adetime 4 gün varken bebetime test vardı aldım onda tam netti 2 gün kala adetime
E-G-E Bebegim0101 evet hergün yaptım 8 gün kala adete her sabah yaptım 2 saat içinde cıkıyordu belli belirsiz hergün cıkınca şüphelerim gercek dedim herhalde 4 gün kala erken gebelik testidedim ondada ince cıktı yok galiba dedim sonra bebetime diye bir test var onu yaptım onda 20 dk bekle diyordu bekledim 5. Dakika belirdi sonra 10 dakikada koyulaştı sonra test verdim kesinleşti