Findikynk Kızlar tam 5 haftalık hamileyim gündür kahve leke geliyodu bugün kanama oldu hemen doktoruma gittim hiç bi sıkıntı gözükmüyo dedi sonra igne yaptırdı ama eve gelince hemen yine idrarla beraber siyah pihtili kanama oldu bilgisi olan varmı
Tugceince Findikynk kanama varsa sıkıntı Yok diye bişey Yok . Hiç Bir doktor bunu normal görmez . Özellikle de dediğin gibi koyu ve pıhıtılysa adet kanaması gibi o zaman tehlikeli . Açık renk olunca yerleşme kanaması diyolar . bence bide acile gt
Nupelda Findikynk ben gebeliğimin 8. Haftasında doktora gittim doktor bi sorun olmadığını söyledi bende idrardan sonra pıhtılı kanamam oluyo dedim progestan verdi 20. Haftaya kadar kullandım başladığım gibi durdu kanamam ama devam etmem gerektiğini söyledi doktorum şimdi 25+1 olduk çok şükür hiç bir sorun yok zaman kaybetme başka doktora git
Hatunnn Findikynk canm nolur nolmaz bidaha git doktora benmde kanamam olmustu tahimde kanama gormemisti doktor 8.haftadan sonra da kesildi ama yinede gitmekte fayda var bence. Agrin oluyor mu? İgneni ilacini kullandiktan sonra gerci gitsende doktor ayapcagi bse yok sadece bebek iyimi bakip onu solicek bide istiharat verir
Tuba704 Findikynk kesinlikle bir doktora daha görün normalde fitil hap va uzun süre kullanılıyor bende yaşadım👍
Neroizm Pihtili ve rengi cok koyu kanamayi hicbir doktor normal olarak nitelemez. Baska bir doktora gorunmelisiniz bence de.