B8use Kizlar ikili üçlü test felan ne zaman yapılıyordu yani bu cuma 11 haftalık olacağım doktor kontrolüm var şehir dışındayim şu sıralar git gel yapmak istemiyorum acaba bu testler kaçıncı hafta yapılıyordu
Smyrayldrm B8use bende 10+5 haftalıgım bence 11 haftada yapılıyor diye bılıyrm cnm ama gene de konus doktorundan
Zelisay B8use Ben tam 13 haftalıkken yaptırmıştım hem bebek biraz daha büyümüş oluyor daha iyi o açıdan. :)
Barlas_mom B8use canım ben 11 haftalığım doktor 12.haftamda yapacağımı söyledi ikili testi ama 13 e kadar yapılıyor diye biliyorum
SayeMom B8use 11-14 arası yapılıyor istersen yaptır sadece ikili ama çok önemsiz ben sadece ikili yaptırdım öylesine 11.haftamda hiçbişey çıkmadı sükür
Feyzaveannesi B8use Ben yarın gidip yaptıracam. 12+5 olcam yarın. Bildiğim kadarıyla 14.haftadan önce yaptırılmalı
Syd23 B8use Merhabalar doktorumla dün konuştum en geç 13+5 kadar yaptirmalisin dedi ama önerisi 12 idi.
Ccgdm B8use selam canım 12 haftalıgim 11.haftada gittim ikili test için yaptılar garanti olsun dersen 12.hafta daha garanti üçlü test için 16.hafta ideal şahsen
B8use Ccgdm tamam canım doktora msj atmıştım cvp yazdı 12 haftada gel diye inşallah o Zaman gideceğim
Onner B8use bana kan tahlili yaptı ve de ultasonla baktı sonuçlar 2 haftaya çıkar dedi. Başka bir sey demedi. Inşallah sağlıklı olur bebeklerimiz💐
Serabndr B8use ben cuma günü yaptırdım 11 +4 te doktorum yap dedı yaptırdım haftaya sonuçlarını almaya gıdecem