Susamtanem2 ben şöyle anlatayım ben 34+1 haftalık hamileyken 5 gün önce sabah bir anda ağrı girdi dedim normaldir stresten diye düşündüm gitsek boşuna gideriz dedim duş aldım biraz uyudum dayanamadım kalktım dolandım falan ikindin oldu ağrıdan durmadım eşime dedim hastaneye gidelim hastane evimize yürüme mesafesindeydi 5 dakika zar zor yürüdüm. Gittik nst ye bağladılar sancı var ama doğum sancısı kadar büyük değil dediler. Eve git ılık bir duş al rahatlarsın dediler ağrın olursa tekrar gel dediler. Kadın doğum yerinden çıktım eşim de kapının önünde bekliyordu lavaboya götür beni dedim. Bayan tuvaleti kilitliydi direkt engelli tuvaletine girdim. Kanamam geldi doğum yapacak gibi sancım oldu sonra geri döndüm doktora dedim tekrar muayene ettiler ilk başta açılma 1-2 cm falanmış. Serum takıldı kan aldılar bir şeyler imzalattılar yatış verdiler. Ebe gelip gidip sürekli kontrol ediyordu. Bozuk makineye bağlamış nst çekiyorlardı tekrar 3 saat onun acısını çektim daha sonra başka bir makine getirdi 1 saatte çekti. Sürekli gelip gidip açılmaya bakıyordu 5-6 cm de yanlış hatırlamıyorsam iyi dedi açılma şimdi ıkınacaksın dedi suyum geldi 3-4 defa daha gelsin doğuma alıcam dedi. Doğum haneye doğru yürürken sancı geldi hızlıca yürüttü. Ikın ıkın derken ebenin diğeri karnıma bir bastırdı 10-15 dakika içinde doğum oldu. Ultrason da 2200 gram görünüyordu 1940 oldu çok şükür sağlığı iyi ama kilosundan dolayı küvezde. Beni yatırdıkları zaman ağrıdan dua ediyordum bir an önce ben de doğursam diye