Allahıma şükürler olsun🥺Gerçekten çok güzel bir duygu sözlerle tarif edemiyorsunuz Allah isteyen her kese nasip etsin🙏🥺
Şimdi gelelim Luna hanımın doğum hikayesine💗🌙
12.09.2021 hayatımın en güzel en anlamlı günü🥺
Sabah uyandığımda belden aşağı sancım oldu ve şiddetliydi 10 saniye sürdü sonra sancım kalmadı kalktım kahvaltımı yaptım ve aşırı enerjiktim kendi kendime dedimki bu gün evi temzileyim bu enerji ben de her zaman olmuyor mutfak dolaplarını temizledi salonumu temizledim yine belden aşağı sancım tuttu iş yaptığım için olduğu düşüdüm yukarı çıktım uzandım ve dk tuttum her 10 dk bir geliyordu sancım eşim de o sıra duşdaydı doktoruma yazdım sonra çantamı kontrol etmek için kızıma odasına gittim kapıdan içeri girdiğimde sanki altıma yaptım gibi oldu tualete gittim SUYUM GELMİŞ😳BEN ŞOK ELİM AYAĞIM TİTRİYOR KAFAM DURDU Ne yapayım bilmedim gittim banyonun kapısına dayandım eşim çıktı ne oldu ne bağırıyorsun dedi kızın geliyor dedi oda şok geçirdi onunda eli ayağı titriyor benimde ben kendimi sakinleşdirmeye çalışıyorum o beni sakinleştirmeye çalışıyor sonra ben onu sakinleştirmeye çalışıyorum hemen doktorumu aradım suyum geldi dedim hastaneye gelin dedi doktorumla konuştukdan sonra ben sakinleşdim eşim sakinleşmiyor eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum beni apar topar hastaneye götürüyor araba anahtarı evde her şey evde sakin ol diyorum pijamayla nereye gideyim ben üstümü değiştim anneme babama kayınvalideme kayınpederime her kese haber verdik gittik hastaneye doktorum baktı 4cm açılma var nst sancı şiddetli çıktı hemen yatış işlemlerim yapıldı önlüğümü giydirdiler sonra baktılar açıklık ilerlemiyor plates topunda zıpladım onu yaptım şunu yaptım yok açılma ilerlemiyor sancım çok şiddetli açıklığım yok sonra yine yürüdüm plates topunda zıpladım açıklığım 9cm oldu doğumhaneye girdim eşim dışarda dokuz doğurdu kendisi
Doktor ıkın diyor ıkınamıyorum hemşireler moral veriyor yapa bilirsin Sevda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldi yok yalandan ıkınıyorum sonra kendimi topladım kızımı hayal ettim ıkındım 4ıkınmada geldi Ay parçam🌙sesini duyduğum anda dünyalar benim oldu🥺Koyuma koydular öptüm kokladım çok güzel kokuyordu🥺🥺sonra beni odama aldılar hemşireler bez koydu pijamamı giydirdiler eşim geldi yanıma elinde bir buket çiçekle❤ kızımızı getirdiler kucağıma aldım eşim kucağına aldı emzirdim uyuyor şuan bakmağa doyamıyorum ona🥺Allah isteyen her kese nasip etsin bu duyguyu🥺🙏
Eşimde sağolsun benim en büyük destekçim o an ne kadar panik yapsada benim yanımda oldu her dakika izin verselerdi doğumhaneye bile girerdi pandemi nedeniyle izin vermiyorlar malesef:(
Buraya Luna hakkında bazı bilgiler paylaşıcağım🙃
Luna🌙
12.09.2021🌸💗
38+0👶
14:59🕒💗
49,8cm♥
3185 kg💙
Başak♍
HOŞGELDİN HAYATIMIZA CANIM KIZIM👶🥺🌙💗