blessed Kızlar merhaba, bu iki bebek arabası arasında kaldım. Time X i mağazada gördüm çok şık gerçekten, lima da burada baya övülüyor ama gözümle görmedim internetten gördüm sadece . İkisinden kullandığınız olduysa yorumlarınızı bekliyorum ☺️
MerveAbu blessed ben de time x aldım çok pratik ve kumaşına kadar çocuğa uygun üretildiği için en kalitelisiydi onu aldım ☺️
Zeyzey91 blessed Merhaba acaba bebek arabası aldınız mı benim de kafam çok karışık bu konuda.Yardımcı olsbilir Misiniz
Cicek95 2 gün önce time x modelini aldım. Lima y la hemen hemen aynılar ağırlık vs. Time x yeni model olduğu için kumaş kalitesi lima ya göre daha güzel bu yüzden tercihim time x oldu🥰 sorunuz varsa yardımcı olmak isterim
blessed Cicek95 ya lima için tek elle kapanıyor diyorlar ama time x daha mı ağır acaba, görüntüsüne bayıldım ama
blessed MerveAbu çok kaliteli duruyor gerçekten, pratikliğini biraz açabilir misiniz rica etsem, tek elle kapanıyor mu puseti takıp çıkarmak tek başına zor mu acaba ☺️
MerveAbu blessed evet tek elle düğmesine basıyorsun kapanıyor tek elle tutup kaldırdığında açılıyor yer kaplamıyor kaba değil arabada iki koltuk arasına sığabilecek şekilde düşün
blessed Zeyzey91 merhaba evet lima aldım henüz kullanamadık tabi ama açması kapaması kolay geldi bize beğendik şuanlık☺️