Glsh14 Adetime 6 gun kala test yapip ikinci cizgi hayaet gibiydi.ertesi gun yine yaptim 3 tane onlarda oyleydi.bugun adetime 2 gun var ama az once belim cok agridi ve kahverengi kanamam geliyor kan testine yarin gidecektim.dusuk oluyor olabilir mi
Belizmoms Glsh14 kanamamı yoksa lekelenme mi eğer hafif kahverengi ise yerleşme olabilir . Ama yoğunsa kimyasal gebelik olabilir . İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Glsh14 Belizmoms hayir yogun degil kahvemsi leke peceteye silince bulasmisti o kadar.su an devami gelmedi
Belizmoms Glsh14 bence adetinizi bekleyin yerleşme kanaması olabilir zaten erken test yapmışsınız eğer sağlıklı bir gebelikse zaten adetiniz geçilir ona göre gider hastaneye baktırırsınız . Biraz sabırlı olsanız aslında bu kadar stres yaşamayacaksınız ama
Glsh14 Belizmoms Evet cok aceleci davrandigim icin kendime kiziyorum yoksa boyle stresim olmayacakti birazdan acile gidip yinede test yaptircam
Glsh14 Belizmoms sonuç negatif çıktı malesef.sanirim testlerde yalanci pozitiflik yasadim yumurta catlatma ignesinden dolayi
Belizmoms Glsh14 iğnenin üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor diye duymuştum olsun üzülmeyin Rabbim gönlünüze göre versin en kısa sürede sizede hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin . Sabır ve dua ile ♥️
Glsh14 Nymphadoraa İlk testi yaptigimda 12 gun gecmisti ertesi gun yaptigimda yine silik cizgiyi gormustum.ama malesef ki yalanci pozitiflikmis