Catlover Kızlar devam sütü kullanan yardımcı olabilir mi birde sma optiproyla comfort arasındaki farkı bilen 🙏🏻
Bbcln2913 Catlover happy kidste kadının biri comfortun sindirimi daha kolay yazmış ama ben bilmiyorum ama ben sma optipro kullanıyordum kusma ve ishal yaptı bıraktım
bayangulucuk35 Catlover ikisinide bilmem ama ben uzun araştırma sonrası hip organilcombiotık kullanıyorum oglum tavısyede ederim ben cok memnun 😌
Catlover Bbcln2913 Sma palm yağı içeriyor diyorlar acaba biri içeriyor diğerinde yok gibi düşündüm ondan sormak istedim
211212g Kızım aşırı gazlıydı gece gündüz hiç uyumazdı hep ağlardı mamaların hepsini denedim sma kızım hiç sevmedi kokusu berbat similac aldım ve ne gazı kaldı ne ağlaması ben cok memnun kalmıştım
Catlover 211212g Doktorunuza danıştınız mı peki verirken bide kabızlık yada ishal sorunu yaşamadınız değil mi içerik olarak en temizlerden biriymiş smilac
211212g Catlover doktoruma danışmadım cnm zaten oda demişti deneye deneye size uygun mamayı bulacaksınız diye çünkü bebekler her mamayı sevmiyor bağzılarıda iyi gelmiyor kabızlık ishal gaz hiç bir sorun yaşamadık hatta kabızlık ve gazdan kurtulduk kızım rahatladı