Sehnur Kızlar sizce bu nasıl alanınız var mı ya da siz nasıl aldınız şimdiden almama gerek var mı çocuk doğduğunda hemen lazım oluyor mu çok kararsız kaldım da 😊
Zehra9616 Sehnur cok pahali birsey almaniza gerek yok hepsi ayni gorev tek dikkat etmeniz bebeginizin beline gelen yerde celik destek ve kilitlerinin saglamligi olsun
merakliblog Sehnur bence gayet uygun ya eğer ortopedikse al. Çift taraflı kullanım varsa al. Benim baktıklarım en ucuz 150
bebegimizibekliyoruz1 Sehnur mamadus her yöne ergonomik alıcam ben yeni doğan aparatı da var içinde çift yönlü kullanılıyor
Sevda-06Macit Sehnur bu önemli bir seçim bence isterseniz yapabilecek iseniz görüp alın derim en azından emniyetinden vs emin olursunuz derim şahsen 😊😊
Zehra9616 Sehnur assagi yukari hepsi aynidir yorumlarina dikkat edin zaten anlarsiniz urununiyi olup olmadigini ama kullanisli olur
Sehnur bebegimizibekliyoruz1 ya bizim burda bebek mağazası yok ilçede oturuyorum o yüzden netten bakıyorum hep var mı linki
bebegimizibekliyoruz1 Sehnur ben mağazalarda görmedim ki google mamadus yazınca çıkıyor egronomik her yöne olanına dikkat edin yoksa hem doğar doğmaz kullanamazsınız hem de çift yönlü kullanamazsınız