zeytinkiz Sareee19 Melikeymen @Gulsah03p@Memsoydan @pamk00 @yeniannna34 @Gbaslanbay @Leyla_21
Baştan anlatamak istemiyorum hemen dogum sürecimi yazıyorum.Gecen hafta yani 21.09.2021 Salı günü normal haftalik takibime için Basaksehir Cam ve sakura hastanesine gittik annemle neyse muayene sıramı bekliyorum sıra bana geldi muayene olum Ali Selçuk Yeni ocak ti bu sefer ki doktorum nts istedi benden nts ye bağlandım ilk nts mi kabul etmedi tekrar nts mi sıkı toka ve uzun çekmesini istedi bisyler ters gittiğini anlqdim huzursuz oldum birden neyse 2.nts de bitti doktora gösterdim ben bnde hemşire olduğum için nts yi biliyorum bireylerin ters gittiğini ozamn tam anladim doktora sordum bi sıkıntı mı var diye alttan muayene edecem seni dedi hazırladım doktor geldi muayene oldum 2cm acilmam olduğunu söyledi nyse tekrar odaya gittiğimde doktorum yatış im için kağıt yazmıştı zaten aldım kağıdımı acil e indim ordan işlemlerini yaptıktan sonra beni oda ta aldılar zaten ben oda ya çıkana kadar ebeler ameliyat için giyeceğim eşyaları yatağım üstüne koymuşlardı oda geldim doktorum geldi bayan di bu sefer kaçta yemek yediğim sordu neyse o gün yemek yediğim için beni beklentiler 4 te yatisim oldu serum lar takıldı ilk 6 da dediler sonra 1 saat daha beklentiler derken saat tam 7.15 te ebe ve ekibi geldi Esma hanım sizi alıyoruz diyince kalbim birden hızlı atmaya başlamıştı sadece içim den ne geçirdim biliyormusunuz bi kere eşimi görmek istedim ne tesadüf se o gün eşim e ben dedim gelme yine beni eve gönderiler hiç işin den geri kalma demiştim o gelene kadar zaten hiç bisekilxe refakatçi dışında kimse yi almadılar o içimde kalmıştı görüntülü konuştuk ama 😥 neyse ameliyathane ye gidiyoruz kapısını görmek bile beni korkuttu zangır zangır titriyorum ebem beni teslim etti ekibe 2 erkek ti simdi benim korktuğumu anlayınca benimle sohbet etmeye çalışıyor soru soru falan ben cevaplıyorum tabi ama aklımda binbir türlü şeyler geçiyor neyse beni ameliyat a aldılar anestezi ekibi karşıladı beni çok memnun kaldım hepsi çok samimiler di benimle beni bel den aşağıya uyusturdular çünkü bebeğimin nabzı çok yüksekti doktorum genel anestezi alırsan bebegin solunum sıkıntısı çeker ve küvezw alınır dedi tabi bunu duyunca hiç kabul edermiyim nyse belden aşağı uyusturdular ilk igne çok kötüydü bide benim tenim çok hassas sürekli damar yollarım parlıyordu 7 dn fazla damar yolu açıldı benden doktor bile dedi çok hassas vücudun var omurga yapında öyle çok kibar davrandı bana baktım hiç bisey hissetmiyorum profesör ve uzman doktor geldi benimle konuştular ameliyat basladi bende izledim her aşamasını bi ara fenalık geldi izlemeyi bıraktım 3 dk sonrabiseylerin çıktığını hissettim ama ses yok ağladım sordum nye aglamiyo doktor dedi ağlamasını istiyormusjn evet dedim karşıma çıkardı ogluşumun poposuna bi tane vurdu anam nasıl agliyor sonra bende ağladım anlatılmaz o an diyebilirim