Aminee32 Kbrayank 28+3 bendee ya senin yaklaşmış ben o zamnalar çalışıyor olacağımı hiç birsey yapamam 😁😁
denizdalgasi1 Kbrayank dünden kalanlar 😬 kaynanamlar gelmişti bende bir sürü yemek yaptım onlar kaldı hünkar beğendi mercimek köftesi domates çorbası yaprak sarma çoğu arttı bu akşam onları bitiririz inşallah 😌
Kbrayank Aminee32 ben senden onceyim bu agirligimla neler yapıyom.sen normal.börek yapman milleti görmüyon mu kalkamıyorum diyo😂
Kbrayank Aminee32 yaaa kolay değil iste şuan tekme atiyor CANIM acıyor bi pilavim kaldi kiazzz gel yap cok konuşuyon 😂😂😂
Kbrayank elfmoom Ekimin 7side benim doğum gunum doktor ekimin 18 ine dogum.verdi ahahhaha 20 sindi gitcem.kontrole ne dicektim😂
denizdalgasi1 Kbrayank 😂😂 kız gel veriyim hemen konserve yaprak sarmalar var git al hemen markette tadları nasıl bilmiyorum ama en azından nefsini köreltir
elfmoom Kbrayank az kalmışş :) 18 i de yeğenimin doğum günü:) hadi hayırlısıyla gelsin inşallah fıstık🥰
Kbrayank Aminee32 Bende yaptim dun degil ertesi gun doğum temizligi yaptım evlerim temiz biraz dinlenim paspas yapcam eve bide pilav kaldi onu da pisirince yemek vs derdim bitiyor
Kbrayank denizdalgasi1 Haaa beklemiş yiyim niyee burda kahvaltici var oda çok güzel satıyor kadinlar yapiyor simdi gidemem yemek var evde😂
denizdalgasi1 Kbrayank ay bilmem aklıma hemen konserve gerdi 😂 sizde eve söyleseydiniz ya çocukta sarma işareti çıkmasın 😂
elfmoom Taze1anne ne olacak yahu kaç paralık şey :) vallaha göndereyim aşk olsun hamilelik bu benzemez başka bir şeye🥰