Kbrayank Kızlarrrrr bugün menülerde ne var valla ben fırına tavuklu patates attım pişiyor şuan yanina pirinç pilavi yapıcam corbam var arpa şehriye belki cacık yada kola vs içeriz menulerinizde ne var fikir olsun 😁
Merveee__1990 Elbet-birgun-kavusacagiz davetsiz misafir kabul ederseniz geleyim kavurma delisiyim 😋😋😋
Taze1anne elfmoom merhabaaa merhabaa 🙋🏼♀️ canım @elfmoom cım ben hiçbir yerde brokoli bulamıyorum siz nereden buldunuz yahu 🤭
deletedmom87894 Kbrayank buzlukta mantı var onu yapıcam😂yanına salata dündende biraz karnabahar yemeğim vardı
S02_ Kbrayank türlü yemeğim var dünden ama 2 gündür dürüm çekiyo canım nasipse akşam yemeye gitcez 🌯🤰🏻😂
Aslhn12 Kbrayank kız yorumları okudum da millet hep üç dört çeşit yemek yapıyor tövbeeeee 😀😅😅 ben taze fasulye ve pilav yani yanına da yoğurt 😇
Kbrayank Aslhn12 Kiz yicegimiz bi tabak hadi iki tabak olsun ama yapıyoz iste daha uğraşmayalım diye 😂
Pinar__50 Kbrayank aklımdakı menüyü yapmışsın 😅 biraz daha bakım buralara fikir olsun banada gercı bu ara aşırı bi yorgunluk var yerımden kalkmak istemiyorum 😂🙈
Kbrayank Pinar__50 Kiazzz kalkkk aksam oldu valla esim biberle patlican da kizart dedi biberler çok aci ona yapiyorum iste corba kizartma firinda tavuk pilav goren sancak ki 3,4 kişiyiz 2 kişiyiz ha
Taze1anne elfmoom yaa aşermek değil de çok seviyorum brokoliyi. Ben iç Anadolu’nun bağrında Aksaray’da yaşıyorum bu iğrenç yerde ne manav ne market hiçbir yerde yok ☹️ ben tatlıya aşeriyorum sadece 😅
deletedmom87894 sivlimglsh pazardan aldım dün 😊benimde canım çok çekmişti hemen patatesli havuçlu yemeğini yaptm sadecee gaz çok yapıyor
Beyza00_ sivlimglsh bende şimdi görünce canım çekti eşim sevmez ama yarın zaten akşama yalnızım alış yaparım inşallah 🌼😍🌼 gel yiyelim kız bende