Demongun11 Merhaba ben 9 haftalık hamileyim doğum yapmış veya başına gelmiş annelere bi sorum var çevremdeki insanlar bi şey yerken bi yerini kaşıma yada ciğer yerken bi yerine dokunma gibi şeyler söylüyorlar bunlar gerçek mi başına gelen var mı merak ettim
Denizyildizii Demongun11 Evet çevremde çok örnek var. Görmesem bende inanmazdım. Ama herkeste olacak diye bişey yok bazilarinda olmuyor
Merkun Demongun11 vallahi ben herşeye dokundum oğlumda doğum lekesi yok. Ama başka bir örnek vereyim annem çilek aşermiş babamda çilek bulamamış zamanında sırtımda çilek lekesi var çilek zamanı gelince kırpkırmızı olur. Annem uykusunda boğazında gezen bir böcek öldürmüş onunda boğazımda doğum lekesi var😂 belkide benim şansıma heryerimde bi doğum lekesi var
bilges Demongun11 ne elledim bilmiyorum ama cigere benziyor:) 3 yasinda oglum.var sag omuz ve poposunda lekesi var
Misa34 Demongun11 hurafeden baska bisey degl bence . Seftali yiyeninde cocugu tuylu olurmus kuzenim ikz dogurdu cok yerdi seftalİ istanbuldan vana kisin seftali gonderdik dusunun . Cocuklsr masalah parliyo .
Demongun11 Merkun böyle tedirgin oluyorum unutup bi yerimi kaşıyınca veya dokununca çok değişik garip geliyor kulağa