Balbeby Kızlar bu marketlerden bebek deterjanı alıp memnun kalan varmı veya hangi marka aldınız çok kararsız kaldım lütfen fikir verirmisiniz 🧼
Gamzegamze49 Balbeby sadece bimin kendi markası olan bebek bezini kullanmıştık onu begeniyorum deterjanı filan bilmem
Minederin Balbeby duru granül var bide sıvı olan Dalin Bebek deterjanı şokta var memnun kaldım aldıklarından Bim ve A1/1 de yok bebek deterjanı
iremyasar Flower-890 bende duru granül aldım ama henüz kullanmadım bazı kullanan kişiler erinmediğini söylüyorlar doğru mu siz memnun kaldınız mı
busra1997alpaslan2021 Gamzegamze49 bnde molfix aldim Ama biminki bezini nasil tasma vs. Yapiyormu acaba
Gamzegamze49 busra1997alpaslan2021 busra1997alpaslan2021 yani pişik vs yapmıyor hatta sleepy kullandık pişik yaptı biminkini kullandık iyileştirdi yani bidaha pişik olmado
Hapmom Balbeby içeriklerini araştırdım siveno ya da incia marka öneririm ikisi de tamamen doğal içeriktir.
Seda0651 Balbeby şok un bebek deterjanini aldım biraz sertlestirdi çokta koku bırakmadı. Yumusaticiyla birlikte kullanılırsa bence bu sorunlarda olmaz . Leke çıkarması da bence gayet iyi içeriği de çok kötü değil bence denenebilir dışarıya göre yarı fiyatına
Flower-890 iremyasar makineden kaynaklı olabilir ben memnunum fiyatı uygun çok güzel temizliyor kokusu hoş daha ne olsun
iremyasar Flower-890 ben daha kullanmadım da kullanan kişilerin o şekilde yorumladığını görmüştüm onun için sormak istedim🙂
Yusuf566 Balbeby Ben biobelinda 3x kullanıyorum eski lekeleri bile cikariyo fiyatida 30 lira bişey.bence kesinlikle bunu almalısınız harika😄