Bebeğimin su azlığı ve gelişim geriliginden dolayi zorunlu sezaryen olacaktim 38+0da daha önce normal doğum yaptim zordu ama sonrasi güzeldi o yüzden bildiğim bir doğum sekli isterdim ama olmadı malesef. Zaten sezarynden de korkuyordum tam uyusmamasi hissetmei ya da uyustuktan sonra geri hissedememek gbi korkularm vardi. Ve daha once bebeğimi kuvoze biraktigm için bebegm dogdugunda yanima alamama korkusu baya gergin olmama sebep oldu bunlar. cok kastim kendimi ameliyat sirasinda ama hic biri korktgm gbi olmadi 2500 dogan bebegim cok saglikliydi elhamdülillah.. ben de ne kesi hissettim ne sondayi hissettm gayet rahatti sadece dokunduklarini anlayabiliyordum. Doktora hissediyorum dedim başta, o da hissedersn ama kıpırdatamazsn dene istersen dedi ayak milim oynamiyor😅 ikna oldum😊 bebegimle yanak yanağa fotograflar cektirdim optum kokladim Allahm dedim ne güzel nimetmis hemen kavuşabilmek.. iste smdi bitti o saglikli ya ben bi sekilde.iyilesirim diye düşünüyordum. Ama hiç bekledgm gbi olmadi uyusukluk gidince dayanilmaz acı geldi yerine karnimn içi aciyordu kesi yeri falan degil karnim tamamen. Doktor geldgnde sordum normal ama sen biraz fazla.yasayacaksn ameliyatin uzun sürdü enfeksiyona benzer şeyler vardi icini temizledik kanaman da fazla olabilir dedi. Gelen giden kanamaya bakmak icin karnima bastirdi kac kez zaten acidan kivranirken ciglik atmamak elde olmuyor o bastırma anında dayanilmaz bir aci.. Ama herkese de yapmiyolarmis bunun da bilgisini vereymm.. boynum omzum tutuldu kendimi soguk ameliyathanede kasmaktan..karnimn acisi öyle bebege bakmayi gectim kendim kipirdayamiyorum bile Allahm dedm neymis bu böyle korktgum basima gelmedi ama ben iyilesemicem nasil bakcam cocuklarima uyuyamiyodum geceleri. ama ben bile o halden cok hızlı iyilestim bgn 10. Gun gayet iyiym evimin isini bile kendim yapiyorum ilk iki gün bana bu günü gosterseler kimseye inanmazdm gecmez bu aci ağrı diyordum, hatta bana yanlis bisey yaptilar kesin kaldim ben böyle diyordum😅😅 ama gayet iyiyim bebegim de iyi birlikte yeni hayata alışmaya çalışıyoruz fazla karışık oldu galiba ama umarim anlaşılmıştır 🤗 🤗