sivlimglsh Busra2013 18. Haftada bir kez hissetmiştim. 20 Li haftalarda artık net hissedilir oldu. Şimdi kıpır kıpır çok şükür 💙🧿
Ozcifci Ilk hamilelegimde kızımı 20 hafta hissetmiştim ikincide 19 haftada hissettim şimdi 3 hamileyim bunu 15 haftada hissettim ama erkek ve kiz arasında fark oluyor bence erkekler daha erken hissediliyor
mehmel54 Busra2013 ben az bir şey hisseder gibi olduğumda 20+5tik tam net hissettiğimde ise 22+0dık 24e kadar yolu varmış canım seninki daha çok erken hissetmen için ama merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 😊
Elif0712 Busra2013 ilk bebegimi 16 haftalik ikinciyi 19 haftalik ucuncuyu 14 de hissettim eger zayifsan erken hissedersin bide ilk bebegim cok hiperaktifti mesela cok erken hissettim ikinci sakin ucuncude firlama sanirim
bhbebikannesi 16+1 de 🌸Şimdi 19 +1 .Çok daha net ve sık artık .İlk gebeliğim ama zayıfım ondan erken oldu heralde
Busra2013 bhbebikannesi kac kilosunuz ben 53 kiloyum 20 yasindsyim 15 haftalik ilk hamilelik hicbi karnm yok hiss yok😂
yasemiinorhn Busra2013 ben dün akşam ilk defa hissettim 19. Haftamdayım 🤭😍 mucizevi bir şey Rabbim herkese nasip etsin inşallah