ilkgebelik Civcivimm 56 ile hamile kaldım şu an 80 kısacası 24 kilo aldım 36 haftalığız son 10 gündür kilo alışım kendiliğinden durdu yemeye devam ediyorum ama artık almıyorum 🤷♀️ Önemli değil kilo bebişim sağlıklı olsunda 😇🙏🙏
Mihribank Civcivimm 28 haftalığım 55 kilo ile hamile kaldım dün 62ydim şimdi 63. 1 günde 1 kilo alıyorum artık🙈😂
Damladuaa Civcivimm bende 84 kiloyla hamile kaldım şimdi 35+4 haftalığım 91kiloyum bebeğimde 2.700 Gr💕🐣💕
Civcivimm Tugetpak senin normal canım yine ben 15 kilo alsam şükür namazı kılcam zaten kilomuz az değil sonra nasıl vercem diye korkuyorum ayağımı kaldırmaya zorlanıyorum resmen kilodan hissediyorum eskisi gibi esnek çevik değilim paikolojim bozuluyo 😔😐
SimayBabacanYataan Tugetpak hehe bende oraya doğru gidiyorum 61 kiloyla kaldım 83 kiloyum henüz 24+4 ama son 3 haftadır almadım
Tugetpak Cansum1 gider inşallah ablam 84 el Doğuma girdi 2 hafta sonra eski kilosuna 4 kilo vardı veririz bi şekilde emzirme dönemi çok önemli çok açıktırıyormuş o dönem dikkat etsek çok rahat gider
Aysenurtsr 44 ile hamile kaldim 32. Haftamda tartildigimda 57 idim, suan 35 haftaligim sanirim 65 oldum surekli yiyorum😂
Civcivimm ilkgebelik tabiki öyle bebek sağlıklı olsun biz illaki veririz ama insan sağlıklı kilo almak istiyo işde 😔
iremby ilkgebelik dimi ya bebeklerimiz saglikli olsun kiloyu bir sekilde halletcez insallah kalmaz da gider
Prnssannesi Bende oyleym ya ama. Benim haftam baya doldu 40 haftalik oldum bide cok su iciyorm tansiyonda var sıcakta basıyor sanki kilo deglde vucudum su tutms diye dusnyorm 70 hamile kaldım 90 kiloym 😥😥😥😥😥😕😖😖😖
ozlemkrts Deletedmom18 çok ii doğumdan sonra eski kilona dönersin inşallah ben 82 ile hamile kaldım 12 haftalığım 3 kilo aldım 🤭
Deletedmom18 ozlemkrts canım fazla almamaya bak ben ilacı bıraktım da durdu ilaca devam etsem 20 kilodan fazla alırdım inanki
Tugetpak Civcivimm ben sürekli yürüyüş yaptım plates yaptım kol çalıştım bu kiloyu aldım :) yapmasam daha çok alırdım kesin spor yaptığım için aldığım kilo belli olmuyor ilk hamilelik zamanlarımda 80 el doğururum diyordum ama olmadı 90ı geçiçeZ :)
iremby Civcivimm bende senin gibiyim simdiden psikolojim bozuldu. Cok asiri gidiyorum. Nasil durcak bu kilo bilmiyorum.
ilkgebelik Civcivimm kendi adıma konuşayım sanırım sağlıklı kilo aldım ya öyle ıvır zıvırdan ekmekten kilo almadım çok şükür 😇
Civcivimm Mihribank benim iştahım öyle açıldı ki bende günde 1 kilo falan alıcam heralde deli gibi yiyorum yemeyince acıkıyorum