Fadikb nslhnyldz vallaha 29+5 oldum 7-8 haftadır vajina ağrısından ölüyorum ne yatakta sağa dönebiliyorum ne sola eziyet gibi 😞 o kadar canım acıyor.yürürken bile resmen vajinadaki kemiklerim ağrıyor
temizelezgi nslhnyldz merhaba doktorunuz kontrolünde progestan ve magnezyum kullanmalısınız. Hemen rahatlayacaksınız.
temizelezgi Fadikb kesinlikle acil olarak doktorunuzla görüşerek magnezyum kullanmaya başlamalısınız. Bu sancıları çekmeyin
Fadikb Fulyabaykan hayır serklaj yok plasenta previa dedi doktorum bebeğin eşi Rahmi kapatıyor o yüzden oluyormuş bu kadar ağrım 😞
nslhnyldz Fadikb benimde plesanta previa ama benim şu an kasık ağrım ve gecede çok kalça ağrım oldu. Sizin kaç haftalık?
temizelezgi temizelezgi kalça ağrınız leğen kemikleriniz doğum hazırlığında olduğu için genişliyor ağrınız ondandır diye düşünüyorum
Fadikb temizelezgi günde 2 tane magnezyum kullanıyorum desem ? Benim durumumun magnezyum kullanmakla alakası yok bebeğin eşi rahimi kapattığı için bu kadar ağrım oluyor
Fadikb nslhnyldz yapıyor canım yakın arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı onunda plasenta previaydı yani bebeğin eşi Rahmi kapatıyordu doğurana kadar o ağrıyı çekti