annesinin_beybisi EsrSvm canım 3 gündür aşırı kanamam var üstüne görme gibi değil doktora sordum o zaman aşılama tutmadı adet oluyorsun dedi
EsrSvm annesinin_beybisi Kuzum benim ya inan çok üzüldüm.Yumurtayı garantiye almadan yaptı demek ki doktor 😔
annesinin_beybisi EsrSvm gününü gecirdi yumurtlama olmuştu 2 tane çok güzel yumurtam vardı ama artık vücut adet olmaya hazirlaniyordu geç kaldı doktor valla bir ihtimali varsa hakkımı helal etmiyorum gerisini o düsünsün artık
EsrSvm annesinin_beybisi Aynen öyle maddi manevi çok yıpranıyoruz zaten inşallah en kısa zamanda nasip olur kuzum 🤲🏻
benkendall annesinin_beybisi canım hep derler ki en düşünmediğin en stressiz anda olur inşallah sana da öyle olur
annesinin_beybisi BeyRah canım devlette değil özelde yaptırdım baya para harcadık bir daha aşılama düşünmüyorum direkt tüp bebek yaptırıcam ona da şuan bütçem yok ve adada yaşıyorum havalar kötü olucak gemiler kalkmıyor kışın . yazı beklicem
BeyRah annesinin_beybisi eşine çakşır suyu, havuç suyu. Kendine de C-life macun kullan kuzum. İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe de ondan önce hamile kalırsın🤲🏻
annesinin_beybisi BeyRah kullandık canım onları bir faydası olmadı ne yazık ki ben burda gördüğüm duydugum herşeyi uyguladım son çare tüp bebek kaldı