Sedaaaa2 Çok istiyorum böle istemsiz acaba bişey oldu mu die içim içimi yiyor sonra diyorum rabbime emanet o bişey olmaz ama valla kafayı yicem 😂😂😂
Hilooo Sedaaaa2 bende 16 haftayım hala hissedemedim her bağırsak hareketini acaba hareket ettimi diye düşünüp duruyorum 😅 sanırım birkaç hafta sonra hissetmeye başlarız🙏🏻
bus91 Sedaaaa2 henuz coooookl erken degılmı genelde 20 haftadan sonra hissedılıyor bende geç hıssettım 24 de ama cogunluk 20 haftadan sonra hıssedıyor canım
Sedaaaa2 Hilooo ben bide 12 de gordum en son 16 da randevumuz bi hafta kaldı ama içim içimi yiyor valla 😂😂😂😂 sizin cinsiyetde bellidir
Gizem93 Hilooo bende öyle gaz oluyor bazen karnim hareket ediyor acaba boyle bisey mi nasil anlıycam nasil bi his acaba diye bekliyorum. Napalım iyi olsunlarda bekleriz🙂
Sedaaaa2 bus91 gelde onu anlat işde kendime sabah kalktm eşime diom ben bebegimi ne zaman hissetcem garibim o da göbegimi öpüyor elini koymuş beklıyo
Hilooo Sedaaaa2 cinsiyet belli değil henüz bir hafta sonra benimde doktor kontrolüm var ozaman belli olacak kısmetse 🥰🙏🏻 Güzel tatlı bir bekleyiş o hareketlerini hissetmeyi beklemek
sehrengiz_8 Sedaaaa2 az kalmış sizin ben de en son 13 iken görmüştüm bir sonraki kontrolü ayrıntılı ultrasona 20-21 haftalıkken verdi. Nasıl bir hareket olacak nasıl bir his olacak bilmediğim için aşırı merak ediyorum
gulsonmez27 Hayır maalesef hissetmiyorum..Bugün bi karnıma dokundum acaba sertleşme hissedebilir miyim diye o da yok..Acele ediyoruz galiba 20.haftadan önce imkansız diyorlar 🐣
BeyRah gulsonmez27 hiç de imkansız değil ben 14-15 de hissediyordum. 17de dışarıdan gördüm vurduğunu ve çok belirgindi. İlk hamileliğim ve gördüğümde çığlık atmıştım şok olmuştum. Bence kişiye göre değişiyor. 20. haftada hissetmiyorum diyenlerde bana çok tuhaf geliyor 🥴 Acaba kiloyla falan mi alakalı bilmiyorum ama hissedilebiliyor yani
Ftsclskn Sedaaaa2 Şuan daha net hareketleri, sabırlı olun 😌 Bende ne zaman hissedicem ne zaman gelecek o zaman derken geliyor, çok da güzel bir duygu 🙏🏻 Rabbim herkese nasip etsin 🧿🙏🏻
Sedaaaa2 Ftsclskn ay inşallah ya hayırlısıyla hissetseydim bi ayda bir gidince kontrole insan ister istemez kontrol zamanı yaklastıkca heycanlanıyor 😂 degişik bi hisse kapılıverıyor
Ftsclskn Sedaaaa2 Bende siz gibiydim, şuan ayda 1 gidiyorum kontrole meraktan çatlıyorum ama o hareket ettikçe geçiyor merakım 😌 Ben burdayım dedikçe içim rahatlıyor 🥰 Sizin minik kaç haftalık ?
Ftsclskn sehrengiz_8 Detaylı ultrasona 20 haftalıkken gittim, muazzam bir his 😌 25 dk sürdü işlem, sesli ve hareketli video çekiliyor size CD olarak veriyorlar 👍🏻 Renkli de görmek daha başkaymış gerçekten 😌