NurCeren00 Kızlar alışveriş için ufak bir tur atalım dedik. Eminönü ve çevresinde bebek eşyaları, valiz vs aklınıza gelen ihtiyaçlarla ilgili tavsiye edeceğiniz yerler var mı???
Slm-slm NurCeren00 inanın eminönü daha pahalı. Ben de gidip havuzlu handa bakmıstım. İnternette daha ucuz. Yada e bebekten alın.
NurCeren00 Zehra1606 hanlar hep kapalıydı pazar diye ama dükkan gezdik ancak 🙈 süslemeler ve valizler uygun. Giyim kalitesi düşük geldi bana fiyatlar kaliteye göre çok yukarıda.
NurCeren00 busra1997alpaslan2021 kesinlikle öyle. Hep turistlere göre fiyatlar belirlemişler. O fiyata normalde çok daha kaliteli marka ürünler alınır. Burada markasız ürünler almış başını gitmiş 🤦🏼♀️
NurCeren00 Slm-slm gerçekten turistler için belirlenmiş fiyatlar çok tuhaf ve alakasız. 🙊 valiz ve süsleme için bir iki bir şey buldum sadece
busra1997alpaslan2021 NurCeren00 evetttttttttt 2 sene once gittiğimde 2 katı idi suanda nasil ucmustir allah bilir eşim turistleri benziyor nasil yabancı konuşuyorlar abi ben türküm dedi 😀😃 ilgi yabancılara yogunlasti fakir dahada fakir
NurCeren00 busra1997alpaslan2021 kaça katlamış 2 katı bir bilseniz 🤦🏼♀️ Dolar üzerinden satacak çoğu yer 🤬. Bi de pazarlık yapınca dalga geçer gibi gülüyorlar. Onlarda haklı. Araplar elleri kolları alışveriş poşetleriyle dolu geziyor resmen. Esnafın bize ihtiyacı yok orada
busra1997alpaslan2021 NurCeren00 evetttttt doları bozdup bozdup yiyorlar bizim ülkede bizim para heryerde degersiz