_ipekkkkk basla bence sonrasi ne olcagi belli olmuyor bebek bas asagi gelis seklini 29. Haftamda aldim 32 de yalanci sancilar basladi 31 de tamda cantami hazirlanistim iyikide hazirlamisim 32. Haftanda olan agrilarda akintimda coktu doktor tedavi edilmezse erken dogumuda tetikler ama dedi sonra evde antibiyotik fitil toz ilaca falan basladik 35. Haftamda yine agrilarim oldu 3 gun kadsr cektim en son dayanamayip gittim 2 cm aciklik ve duznli sancilar vardi serumla antibiyotikle sancilari durdurdular simdi 37+2 yim kuru sanci cekiyorum aciklik 2 cm ama nezman olacagi belli olamdigindan erken alip baslamada fayda var ilk gebeligimdede 29. Haftamda hersyeimi bitirmistim sana tavsiyem yavas yavas al baslanaldikcada tek tuk yila utule erken degil cunku cogu kisi coxukdan ince esyalari hazir bisey olur belli. Olmaz diyolar ama kendimizin bile ne olacagi belli degil simdi burda yaziyorum ama 1 dk sonra bana bile bisey olmicagi belli degil yada allah korusun bebek dogduktan sonra herseyini aldin duzdun diyelim dogsuktan sonrada olur bisey olacaksa rabbim bilir sen hazirla maddi acidanda zorlanmazsin asiri pahali en dandik takimlar bile 60 tl dn basliyo sadece alt ust 2 li takim