Fatmanur123nrt Burcuosman 22-23 haftalıktan sonda göbüşüm vardı o zamana kadar minikti belli olmuyordu ama sonra büyüdü hep bol giyince 30. Haftadan sonra artık ben burdayım dedi saklayamadım 😂 çalışınca o bakımdan
MiniMiniKus -Arya- Bilmiyorum görmeden bir şey diyemem ama sizde anlarsınız zaten Benimde göbek deliğimin altına doğru büyüyor işte kasıklarıma doğru Ama bu sorun değil ki Annem mesela kardeşimi aşağıda tasımıstı ki 5 kilo doğmustu kardeşim asırı büyüktü karnı
MiniMiniKus -Arya- Benimde küçücük Kendim de kilo almadım çok henüz 4 kilo aldım Diyorum millet elini karnına koyup geziyor ben o duyguyu henüz yasayamadım 😂 Ama böylesi de daha iyi sanki bi anda büyümezse tabi 😄
darkparadise Burcuosman 28. Haftadan sonra göbeğime bakarak hamileyim demeye başladım yani 30. Haftadayım yani bilen anlar bilmeyen kilo da sanabilir bence 😂
Mucizemannesi21 16 haftalik gebeyim görenler hamile oldugumu hemen anliyo karnim cok cikti normalmi bu kadar erkenden cikmasi kiyafetlerim dar oluyo artik yurumem bile degisti
Umudayolculuk36 Burcuosman 25.hafta benim minicik ayva hala 😀😀😀görenler bebek var galiba diyor bazem şaşırıyorum nasıl anlıyorlar diye birde kız ama sivri😅😅
Kaktus Burcuosman 6. Aydan sonra belirginlesti. Daha öncesinde hafif göbekli bir insan gibi görünüyordum 😂🥴