bussub5 Kızlar bu ay soğan kürü yapıcam bu kür acaba tıkanıklık varsa açar mı yoksa sadece kist miyom gibi şeylerde mi etkili bileniniz var mı afedersiniz beraberlik sonrası akıntı geri geliyo tıkanıklık varsa böyle oluyodur diye düşünüyorum 🤔
Busrapotuk bussub5 yengem tıkanıklık için bu kürü yapıp hamile kalmıştı cok iyi temizliyormus insallah işe yarar ben doktorun verdiği clomen hapla hamile kalmıştım kullandinizmi o haptan
Eylullravza bussub5 soğan kürü tamamen temizliyor tıkanıklık mantar enfeksiyonu herşeyi ben 2 sefer yapıp içtim birdahaki ay hamile kaldım benimde sürekli akıntım vardı ilişkiden sonra sürekli sıvı geri geliyordu ama çok şükür fayda etti
bahtnurr1 bussub5 pkos vardı bende onun için düzensiz adetten dolayı yapmıştım 1 kere yaptım 2 ay düzenli adet oldum ve 3.ay hamile kaldım. Doktorum onunla alakası olmadığını söyledi bilimsel olarak hiçbir işe yaramıyormuş soğan kürünün ama tercih meselesi tabi 😊
bussub5 Busrapotuk yok hayır ben herhangi bi ilaç kullanmadım kontrollerimde bi sıkıntı görünmedi hiç eşimde bi kaç sorun var ama ben yine de yapmak istiyorum belki faydasını görürüm
bussub5 Eylullravza kürden sonra akıntının gelmesi kesildi mi ne güzel sizde işe yaramış bakalım bu ay bende denicem
Eylullravza bussub5 kürden sonra tam tersi daha fazla akıntı gelmeye başladı rahimin içini temizlemiş olmalıki daha çabuk hamile kalabildim canım
bussub5 bahtnurr1 bazı doktorların böyle geleneksel şeyleri kabul etmeyişiiii 😂 muhakkak faydası oluyodur tıp hem alternatif hem modern olarak bütündür ki bütün olarak daha çok fayda sağlar ☺️
Beyza00_ bussub5 sanmam canım zaten ilişki sonrası giden sperm zaten gideceği yere gidiyo yakında kalanlar akıyo bende de öyle oluyodu. Tıkanıklık değildir o. Soğan kürünü bende yaptım hamile kalmak için işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum herşey Allah’tan belki de o ay hamile kalacaktım kürü içtiğim ay hamile kaldım
Sedamamiasya Bende ilk hamileligimde basit kistlerin var dedi doktor siğan kurü yaptim gittim kist falan yok dedi k ay da hamile kaldim ona bagliyorum