BusraKc7 Arkadaşlar nişan geldi dün gece sonra kasıklarım ağırmaya başladı dinlenince hafifledi sadece bu günde belime vurdu ortalama ne zaman hastaneye giderim sizce yoksa günler sürer mi?
eminenura BusraKc7 herkeste farklı seyredebiliyormuş kuzum kimi ben nişandan on gün sonra doğurdum diyor kimi on saat sonra sen sancılrını takip et düzene girdiğinde git hemen
BusraKc7 eminenura ben sancıları anlamıyorum ki regli ağrısı gibi hep ağrım oluyor … korkuyorum evde çekicem bu sancıları diye
BusraKc7 Derya doğuma yardımcı olan içecek yiyecek - ada çayı top siyah hurma … doulam söylemişti bana sen yine sor doktoruna tabi
Derya Semy ya hahah😂 bende heycan yaptım doğummu başlatıyormuş diye😂 evet desen anında uçarak markete gidicektim😂😂
eminenura BusraKc7 benim de kaygılarım var bu konuda ama çevremdeki herkes doğum sancısı anlamayacağın bir sancı değil diyor öyle rahatlatıyorum ben de içimi
Derya BusraKc7 hurma yedim de ada çayını deneyeyim, az daha beklesem cocuk askerliğini yapacak😂 deneyeyim ben😂
BusraKc7 Derya benimki kilodan dolayı doğuramıcam bu gidişle eminenura evet ama herkesin acı algısı farklı ki zaten ben o acıyı evde çekmek istemiyorum zaten …
BusraKc7 Derya seks te Rahmi yumuşatan bir durum … açıklık yoktu bende sonraki hafta 3 cm olmuştu yani onu da deneyebilirsiniz 1-2 defa 🙄
BusraKc7 Derya kilo da aldım bebekte kilolu ben tedavi yöntemiyle hamile kaldım tüp bebek 45 kilo aldım bebişde kız 4 kilo şuan … 🙃
Derya BusraKc7 evet bugün duydum hatta kaynanam dedi keza torununı dört gözle bekliyor bana direk demedi ama ilişki başlatıyor doğumu filan dedi işte kızım sana söylüyorum gelinim sen anla😂
Derya BusraKc7 bebişe kavuşmak için alınan her kilo mübahtır😂 umarım sağ salim kavuşuruz da miniklere bu sıkıntılar hep geçici
BusraKc7 Derya inşallah … ben takmıyprım kilomu tek sorun eşim pek kiloyu sevmez ondan dolayı kötü hissediyorum ha duyduğum bir şey yok ama biliyorum yani 😀