elfmoom Arzuaksumom ama sen bana bi değişik enerji veriyorsun🤭 Athena- Herşey güzel olacak armağan ediyorum bize :) en incesinden
elfmoom Deletedmom93428 normalde de sırt üstü yatıyor bakalım gösterecek mi:) normalde idrara sıkışık istiyor ama bunda boş mu olması gerekiyor tatlım?
Deletedmom93428 elfmoom doktorun öyle dediyse bilemedm şimdit ben genelde yapıp gidiyorum bir hemşire boş olursa daha iyi demişti bana 🤷♀️doktorun daha iyi bilir tabi 😊hayırlı güzel haberler al inşallah ♥️
Arzuaksumom elfmoom hahah aynen canım ben inanıyorum her şey çok güzel olacak totem falan da mı yapsak
Ayaz_Aybars_mom Aybiketopal her muayenedemi yiyorsunuz bizimki inatci taramada ensesini bile gostermemisti simdi 16 hafta olduk sali cinsiyet icin gitcez ama gostermesse diye endiseleniyorum
Aybiketopal Ayaz_Aybars_mom evet hepsinde yiyorum ☺️hatta 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var özellikle yiyip gelmemi söylediler kolaylık olması açısından
Semy elfmoom beni özellikle tuvalete yollamıştı doktorum , girmeden öncede sordular mesaneniz boş mu diye. Normalde bende hep ultrasona dolu mesane giderdim ama ikili testte benim doktorum özellikle boş olsun dedi.
Ayaz_Aybars_mom feyza2305- 11 14 hafta arasi yapiliyor genelde ama en etkilisi 12 13 dedi doktorum benim
Ayaz_Aybars_mom Aybiketopal Bende 16 haftaya girdim ins cinsiyetini ogrenmek istiyorum artik sali kontrolum var ise yararmi acaba biraz inatci benim bebis ensesini bile gostermedi bize