elfmoom Nasılsınıızz? Bizim yarınız ikili test ve ultrason muayenemiz var, dikkat etmem yemem içmem gereken ya da başka durumlar var mı önereceğiniz 🥰
Aybiketopal elfmoom ben gitmeden yarım saat önce çikolata yiyorum hep hareketli olsun ultrason rahat olsun diye
Zynpxx elfmoom dün bende yaptırdım 🥰ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor doktor ardından kan alınıyor. Çok şükür bir sorun çıkmadı değerler gayet iyi dedi. Kan sonuçlarıda 1 hafta sonra çıkacak. Ben giderken çikolata yemiştim bebişim kıpır kıpırdı 🥰
feyza2305- elfmoom kaç haftalıksın canım. Ben 11 haftalığım. Cuma günü gidicem. Banada yapacaklar mı acaba. Doktorum henüz bişey demedi🤗
alparslanannesii1661 elfmoom gozumde canlandi mazi 😊 ikili test ne oldugunu bilmediğimden nasil heyecanla beklemistim acaba ne yapacaklar diye insallah butun sonuclarin güzel gelir😘
Ayaz_Aybars_mom Aybiketopal her muayenedemi yiyorsunuz bizimki inatci taramada ensesini bile gostermemisti simdi 16 hafta olduk sali cinsiyet icin gitcez ama gostermesse diye endiseleniyorum
elfmoom Zynpxx ayyyy 🥰🥰 yerim onu maşallah, ben de yiyeyim o zaman hiç sevmem ama :) peki idrara sıkışık mıydınız alttan mı üstten mi muayene etti?
Zynpxx elfmoom o kıpır kıpır halini ilk defa böyle görünce iyi ki yemişim diyeceksiniz bence🥰yok canım normal karnımdan muayene etti. Öyle çok sıkışık değildim onun için bir şey demedi doktor
elfmoom Zynpxx ay :) hemen yiyeyim yarın 🤭 peki ne kadar yemeliyim abartmayayım bir paket falan yiyip🤭
elfmoom feyza2305- 13 e gireceğim, doktorun söylemesi gerekirdi devlete gidiyorsan bu gittiğinde yapabilir :)
Ayaz_Aybars_mom feyza2305- 11 14 hafta arasi yapiliyor genelde ama en etkilisi 12 13 dedi doktorum benim
elfmoom alparslanannesii1661 yaa :) ben biliyorum da nelere dikkat etmeliyim pek bilemiyorum:) Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🤭
alparslanannesii1661 elfmoom hic bir seye dikkat etmemistim sadece o gun doktora sormadigim icin korkumdan ac gidip cok fazla sira beklemistim nasil oluyor unuttum ama amin canım benim 😘
Nilufar_1996 elfmoom çikolata kesinlikle ye ben yemiştim çok uygun pozisyondaydi Burun kemiği ense kalınlığı ölçtü. Bacak arasina hiç bakmadı baksa görürdü 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bsra_bhsi Çikolata ve meyve suyu iç bende geçenler de gittim sırtını bı turlu dönmedi doktor çikolata falan ye gel öyle bı yine bakalım dedi biraz da yürüyüş
Nilufar_1996 elfmoom Benim midem bulanıyordu çok fazla yiyemedim girmeden önce biraz ağzıma attim sıra randevu derken yarım saat geçmişti aradan çok iyi pozisyon duruyordu beş dakikaya kalmadı ölçüm. Ense kalınlığı 1 mm olmuştu 12 hafta diye gittim ultrason 13 dedi. Ayrıca kendi doktorumuz ölçmedi farklı ultrasona gönderdi başka katta.
Yavrucuk07 elfmoom ikili test için aç karnına gitmen lazım canım, çünkü kan verecen kandan bakacaklar 1 hafta sonra da sonuç çıkar, birşey iyiyip icme, doktorun da normal karnından bakacak belki cinsiyet tahmini bile yapar😉😊
elfmoom Yavrucuk07 ama akşam 5 te nasıl dayanıcam 😳 ay çok heyecanlı zaten yarın post açarım tekrar 🥰🖤 çok teşekkür ederim🌸🌸
mom8327 Yavrucuk07 canım bana da ilk bi doktor aç gel dedi ama ben baska doktora tok gittim eğer başka bişeye bakılmayacaksa aç gitmenin bi mantığı yok çünkü önce ölçüm yapıyor eğer pozisyonda değilse git bişeyler ye gel diyor zaten 🤷♀️
Bsra_bhsi elfmoom Kesinlikle meyve suyu da için canım doktor çünkü bana ikili tarama testlerinde bebeklerin çok ugrastirduklarini söyledi ilkinde mecbur bebegim masALLAH inat edip arkasını dönmediği için çikolata yememi şöyledi hayırlısıyla olur insALLAH sizinde ☺️🙏❣️
Feyzaveannesi elfmoom Ya Kuzum benimki normalde Çarşamba günü. 13+0 olacaktım o gün. Ama yarın ilaçlarım bitiyor yenilerini almam gerek. Doktorum bazı ilaçları kullanmamamı söyleyebilir bu seferde param boşa gidecek. 2 gün erken giderim diye düşündüm. İşte yarın 12+5 olcaz inşallah. Benimde aklımda çikolata yiyip gitmek var 😊 kızımda o haftada belli olmuştu cinsiyeti. Belki gösterir inşallah 😊